Cartoon Network te invita la evenimentul toamnei

Pentru a sărbători ziua lui Ben 10, în weekendul 9.10.2010 – 10.10.2010 Cartoon Network le-a pregătit fanilor un eveniment special. Toţi copiii sunt aşteptaţi la un maraton cum nu s-a mai văzut - pe 9 octombrie, în Parcul Tineretului din Bucureşti, în faţa Palatului Copiilor. Distracţia continuă duminică, pe 10 octombrie, cu un maraton televizat: o zi întreagă cu episoade din Ben 10 şi Echipa Extraterestră!

Cartoon Network îi invită pe copii şi pe părinţi la Maratonul Ben 10 din Bucureşti. Întrecerea va avea loc în Parcul Tineretului, în faţa Palatului Copiilor, pe 9 octombrie, începând de la ora 12.00. Toţi copiii între 5 şi 12 ani pot concura pentru şansa de a câştiga o medalie unicat Ben 10! Nenumărate alte provocări îi aşteaptă pe fani, concursuri şi întreceri în care pot demonstra cum l-ar ajuta pe Ben 10 să salveze lumea.

Fiecare probă va fi inspirată din puterile speciale ale celor zece extratereştri. Ecou-Ecou îi va provoca pe copii să afle la câţi decibeli poate ajunge vocea lor, Encefal le va testa cunoştinţele legate de seria Ben 10, iar Vifor îi va ajuta să afle dacă au suficientă putere să “sufle” bărcuţe din hârtie pe apă, până la linia de sosire.

O mulţime de premii oferite chiar de extratereştrii lui Ben 10 vor întregi distracţia!
Aniversarea lui Ben 10 continuă şi duminică, pe 10.10.2010, de la 11:10 dimineaţa, până seara la 20:00. Fanii vor putea urmări 22 de episoade din Ben 10 şi Echipa Extraterestră.  Maratonul televizat nu trebuie ratat, mai ales că vor fi multe aventuri, multe misiuni, dar şi personaje noi!
Sunteţi pregătiţi pentru Maratonul Ben 10?

0 comentarii: