ProFM devine cea mai mare retea radio

Pro FM inghite reteaua Info Pro, care devine din toamna doar un brand de stiri radio. Reatea Pro FM, care va avea astfel 66 de posturi, in loc de 28 cate are in prezent devine cea mai mare retea radio. Contactat sa detalieze schimbarile pe care compania le va opera la nivelul retelei si a programelor radio Info Pro din toamna,  Constantin Mocanu, General Director Pro TV S.A. a declarat:
„Asa este, vor fi schimbari in ceea ce priveste InfoPro. Este un brand care ramine in radio, dedicat insa exclusiv segmentului de stiri radio. Vedeta toamnei este ProFM, care va fi retransmis pe frecventa ocupata acum de semnalul InfoPro. In felul acesta ProFM devine radioul comercial al carui semnal va avea cea mai mare acoperire din Romania”. 

Cu alte cuvinte, potrivit oficialului Pro TV SA, Pro FM va creste de la 28 la 66 de statii, si la cea mai mare acoperire nationala. „Practic, pe o piata in scadere cum e piata de radio din Romania, ProFM se va putea lauda cu crestere mai mult decit dubla. Creste ca numar de emitatori (de la 28 la 66), creste ca acoperire la nivel urman (de la 31,54% la 74,8%), creste ca acoperire nationala (de la 58,9% la 96,7%). Din punct de vedere tehnic, ProFM va deveni radioul cu cea mai mare acoperire” explica Mocanu, detaliind viitoarea acoperire a postului din toamna.
 
Legat de motivele acestor schimbari, oficialul spune ca „Marirea acoperirii ProFM este un proiect mai vechi al companiei, care va fi concretizat in aceasta toamna”, si leaga noua miscare de piata de publicitate in scadere. „Este o piata dificila, in continua scadere. Este normala concentrarea resurselor companiei (tehnice, umane) in folosul brandului premium, iar acesta este ProFM”.
Transformarea nu va produce modificari majore la nivelul echipei Info Pro care in prezent are 15 oameni. „In mod firesc, odata cu modificarile de format, vor fi modificari si in echipa, acest lucru urmand a fi comunicat la momentul respectiv. In momentul de fata nu s-a finalizat noua structura si, prin urmare, ea nu poate fi comunicata ca fiind definitiva”

Potrivit oficialilor Media Pro, postul de radio InfoPro a aparut in decembrie 2004, iar in momentul de fata reteaua sa acopera 74,8 % din populatia nationala si 96,7 % din populatia urbana.

Pe parcursul a 17 ani, Pro FM a fost Star Station, a facut Propaganda, a fost radioul care a spus ”Ascultati-ti muzica” sau „Radio inseamna ProFM", si a continuat pana in prezent cu "The Hit Factory".
via Adplayers

0 comentarii: