Concurs: TiPtiL live in Garage Hall & Lounge


[UPDATE] Lucky winner este Ruxandra Dinescu.

Ne-am unit fortele impreuna cu trupa TiPtiL si te invitam la concurs. Avem o intrare dubla pentru cel mai nou concert al lor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un mail la chestiiurbane@gmail.com incluzand datele tale de contact si cu subject Vreau la TiPtiL. Joi, 22 martie anuntam TiPtiLul(a) castigatoare!

Vineri, 23 martie, la Garage Club&Lounge se vor auzi ritmurile inconfundabile de jazzaggaefunkdancefun. Fireste, e TiPtiL in concert.
In doar doi ani de activitate, TiPtiL a reusit sa isi creeze propriul stil si o identitate aparte in peisajul muzical autohton.

Pornind de la admiratia pentru Erik Sumo Band, Nouvelle Vague si The Police, s-a ajuns la un proiect muzical cvasiacustic, cu doua soliste, un contrabas si o dinamica aparte.

Specificitatea TiPtiL vine din structura trupei, din abordarea stilistica originala si, mai ales, din energia debordanta pe care membrii sai o au si reusesc sa o transmita la fiecare aparitie scenica.
Fanii TiPtiL, tot mai numerosi cu fiecare concert, stiu ce inseamna un ”exercitiu pentru simturi” si ca la un astfel de eveniment trebuie sa vii pregatit: mers la sala minimum o saptamana, odihna, mancare sanatoasa etc. Pentru ca, in general, la TiPtiL, corpul nu te mai asculta si face ce vrea el: danseaza, sare, alearga. Iti trebuie conditie fizica buna ca sa rezisti.
La concertul din Garage Club&Lounge, TiPtiL vine cu o componenta schimbata temporar. Raluca Staicu se pregateste sa isi ia in primire rolul de mamica si este inlocuita de Emilia Holtea.
Asadar, Emilia, Andra, Bujor, Cretu si Laurentze va invita la un exercitiu pentru simturi, vineri, 23 martie, in Garage Club&Lounge.

2 comentarii:

Anonim | 23 martie 2012, 20:39

cine a castigat?

Vincent Vinyl | 24 martie 2012, 00:48

Am dat usor tarziu update-ul dar castigatoarea a fost anuntata pe mail si sper ca a ajuns la concert.
La urmatorul concert TiPtiL, cu voia trupei, vom repeta concursul!