El Comandante Grande 20 - 22 martie

Marti- 20 martie 2012
Seara de Karaoke cu premii!

Incepand cu 6 martie, dupa orele 9 seara Nicu Bunicu va asteapta cu piese noi si vechi la El Comandante Grande. Se castiga premii pentru cele mai bune, curajoase sau amuzante interpretari. Astfel ca locul 3 va primi un long drink, premiul doi consta intr-un voucher de consumatie de 50 de lei pe care il poti folosi in serile de joi sau vineri in El Comandante Grande, iar daca esti cel mai bun, primesti de la bar o sticla de tequila Jose Cuervo.

Miercuri - 21 martie 2012
Miercurea berii: De 10 lei bei bere, cata vrei!


Ne plac oamenii care ies cu prietenii si colegii dupa birou, la o bere. Pentru asta, ii sustinem. Astfel ca, in fiecare miercuri incepand cu orele 21:00, in El Comandante Grande curge berea la liber. Pentru ca intre orele 21:00 si 24:00 platesti 10 lei si bei bere cata vrei, miercurea este ziua potrivita pentru intalnirile cu prietenii.

Un proiect sustinut de Tuborg.Joi - 22 martie 2012
Salitos tequila party


Pentru ca v-a placut Tequila Party, continuam seria de petreceri, dar mai adugam un ingredient. Se intampla in fiecare joi, dupa noua seara. Astfel ca, la fiecare sticla de bere Salitos cumparata, primesti un shot de tequila. Nu de-alta dar ne-am gandit ca trebuie sa ai un motiv intemeiat pentru a bea Salitos. Si pentru ca stim cu ce iti place sa “stingi” un shot de tequila. Daca nu stii, hai la noi sa te invatam. Daca stii, hai sa ne arati cum o faci.

Club El Grande Comandante
Str. Viitorului 26, Info& rezervari: 0728 556 043
www.elcomandante.ro; www.facebook.com/el-comandante-grande

0 comentarii: