Concertul acustic Celelalte Cuvinte amanat

Celelalte Cuvinte si organizatorii concertului acustic Trup si suflet, programat in data de 30 mai la Sala Palatului din Bucuresti, anunta cu regret necesitatea amanarii evenimentului pentru data de 8 octombrie.

Basistul Marcel Breazu se afla in situatia de a nu putea canta din cauza unei tendinite severe la mana stanga, care s-a agravat in ultima perioada, date fiind repetitiile intense pentru evenimentul de la Sala Palatului.

Recomandarea medicului este de repaos total timp de minimum o luna, timp in care Marcel Breazu va urma un tratament medicamentos. Daca nu sunt respectate indicatiile medicale, basistul Celelalte Cuvinte este supus riscului de a nu mai putea canta.

Pentru ca Marcel Breazu sa aiba la dispozitie timpul necesar pentru recuperarea deplina dar si avand in vedere o vara foarte plina pentru public din punct de vedere al evenimentelor muzicale si nu numai, trupa Celelalte Cuvinte si organizatorii au ales sa amane concertul acustic pentru toamna.

Bilete cumparate pentru data de 30 mai raman valabile pentru noua data a evenimentului. Cei care doresc sa isi recupereze banii pe bilete, o pot face incepand cu data de 16 mai, apeland la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate tichetele.

Biletele raman in continuare in vanzare, cu pretul nemodificat, prin Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

0 comentarii: