GensduBien: Omul din spatele actorului cu Marius Manole

Joi, 16 mai, de la ora 20:00, avem deosebita plăcere de a vă invita la o nouă seară dedicată oamenilor de bine, în care invitatul nostru special este actorul Marius Manole.

Se spune despre el că poate umple singur sălile de spectacol, că este extrem de talentat, îndrăgostit nebunește de teatru, muncitor, sincer, cinstit…o mulțime de lucruri „rele”…un lucru însă este cert: Marius Manole este unul dintre cei mai iubiți tineri actori români ai momentului.

Noi vă invităm să veniți și să vă convingeți la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5, în spatele Ateneului Român) și să faceți și o faptă bună.

Intrarea la eveniment este liberă, însă vă sugerăm să faceți o donație pentru un caz pe care prietenii noștri de la Merci Charity Boutique îl susțin, iar noi și Marius îi sprijinim.

Sargu Raul Gabriel din Mun. Săcele, jud. Brașov, un băiețel de 13 ani, a fost diagnosticat cu Tumora Parieto-occipitală dreapta (PNET) Supratentorială. Următorul tratament pe care trebuie să îl urmeze – un tratament greu, costisitor și de lungă durată – costă 800 euro.

Ajutați-ne să îl susținem pe Raul. Donația voastră poate reprezenta șansa lui la viață.
Pentru donații puteți folosi contul:  RO39RNCB0074129193980001 - Merci Charity Boutique
Cu specificația - Sargu Raul Gabriel.
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numărul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).

0 comentarii: