Expirat Weekend Double 17 - 18 mai

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT
2 Rooms / 17-18 mai
 
In weekend, la Expirat bifam ultimul iures pe doua camere din sezonul actual.
 
Ne adunam in strada Brezoianu nr.4, vineri pe 17 mai si sambata pe 18 mai, pentru doua seri in care ne desfasuram ca de obicei in Expirat si in care ne despartim de „Sectia Agitati” pana la toamna. 
 
Muzicile din Expirat vor fi coordonate de Matei vineri si George C.sambata, iar la „Sectia Agitati” va intalniti cu NotSoCommonDJ si The Basstard, in portie dubla, atat vineri cat si sambata la Closing Party, unde se pregatesc sa il primeasca la platane si pe Vlad Dobrescu.

Va asteptam sa profitam impreuna de spatiul extins pentru ultima data pana in toamna, iar de saptamana viitoare ramane sa ne vedem doar in Expirat.

 
Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org
 
--
CLOSING PARTY: „SECTIA AGITATI”
Sambata, 18 mai – Expirat – Room 2
 
Incepem buletinul informativ cu o stire de ultima ora: comisia de evaluare psihiatrica sus-pusa in rangurile Expiratului (pe care tocmai am inventat-o, apropo) ne-a comunicat ca atmosfera in camera cu numarul doi din Brezoianu nr.4 a sarit deja de normele de agitatie general acceptate de societate, fiind considerata un risc pentru bunastarea cetateanului de rand.

In consecinta am fost sfatuiti sa tragem zavorul pe „Sectia Agitati”, pana in toamna si sa plecam la mare pentru cateva plimbari relaxante cu barca, in ideea ca poate ne mai linistim si noi putin. Sau macar pentru a ne desfasura asa cum stim, dar intr-un spatiu deschis.

 
Evident, in aceste conditii nu ne ramane decat sa tragem un Closing Party semnat Electrocord, pe care sa il tina minte tot poporul, sambata pe 18 mai dupa ora 22:00, logic, in Room 2 Expirat.
 
In speranta ca ajungem toti cu bine la orele diminetii, fara sa fim bagati prematur in camasi de forta, va anuntam si ca am permis accesul in spitalul de nebuni domnului VLAD DOBRESCU, pentru un control tehnic de calitate pe beat-uri, basi si scratch-uri. Alaturi de invitatul special, agitatii de serviciu: NOTSOCOMMONDJ & THE BASSTARD.
 
Pentru cine nu se ridica la standardele de nebunie impuse, avem ceva shot-uri din partea casei care sa compenseze.
 
A, da: si pe Vlad Dobrescu il ascultati aici: www.soundcloud.com/vladdobrescu.
 
Ne isterizam, inchidem, ne linistim, ne vedem la toamna.
 
Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus – accesul prin Expirat
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org

0 comentarii: