Promotie bilete piesa "Cafeneaua"

Apropierea week-endului aduce vesti bune pentru iubitorii de teatru: cei care inca nu au intrat in posesia unui bilet pentru spectacolul CAFENEAUA, pot sa beneficieze de promotia care incepe astazi: pretul biletelor va fi redus cu 25 %, de la 80 la 60 lei. Promotia este valabila pana luni la ora 10.00.
 
Publicul bucurestean are sansa reintalnirii cu spectacolul CAFENEAUA la inceputul saptamanii viitoare. Singurele reprezentatii cu aceasta comedie eveniment, ce a lipsit in ultimii doi ani din repertoriul teatral, vor avea loc pe 4 si 5 iunie la Palatul National Al Copiilor. 
 
Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei romanesti, ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze.
 
Despre rolul sau din CAFENEAUA, Horatiu Malaele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant.
 
Reprezentatia, a carei premiera a avut loc in 1997 si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea. Iar cele doua reprezentatii programate pe 4 si 5 iunie in capitala vin sa rasplateasca setea nestinsa a publicului pentru acest spectacol.
 
Promotia este valabila de astazi pana luni la ora 10.00. Biletele la pret promotional se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Iar cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.
 
In luna iunie la Sala mare a Palatului National al Copiilor vor mai avea loc si urmatoarele spectacole:
 
24 iunie: Straini in noapte ( Florin Piersic, Medeea Marinescu) - ultima reprezentatie din aceasta stagiune
 
25 si 27 iunie: Egoistul (Radu Beligan, Damian Crasmaru; Sanda Toma; Lamia Beligan  Silviu Biris ; Tomi Cristin)

0 comentarii: