Alternativa @ Expirat - Concert: HALO, 11.02

ALTERNATIVA @ EXPIRAT - CONCERT: HALO
Miercuri, 11 februarie
 
Miercuri, pe 11 februarie, în Expirat, se întâmplă din nou Alternativa: seara care scoate trupe pe cale de afirmare din sălile de repetiţii şi le urcă pe scena din Brezoianu 4.
 
Band-ul invitat de data aceasta, HALO, e la a doua prezenţă live în Expirat şi aduce cu el un sound puternic alternativ, presărat cu influenţe „subtil combinate”.
 
Cântarea începe pe la 21:00, iar după concert, seara continuă în Expirat cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge.

Despre Halo:
Halo a început în 2012 ca o joacă între două chitare și o voce, într-un apartament. Li s-a alăturat un bas și tobe, iar apartamentul a fost abandonat pentru o sală de repetiții în care au pus la cale și câteva concerte susţinute din repertoriul propriu. Muzica lor privește în fața cotidianul letargic, îl provoacă și îl îmblânzește prin acorduri de Blues, Rock și ritmuri de Alternative sau prin linii melodice de Stoner. Halo sunt: Cătălin Burtanete - voce, Dragoș Hagiescu - chitară, Călin Milea - chitară, Dragoș Munteanu - bass, Dan Dima - tobe.
 
https://www.youtube.com/watch?v=HIyhttr4n7E
https://www.youtube.com/watch?v=SK4odFPpOAQ
 
https://www.facebook.com/halo.officialpage
 
RSVP: www.facebook.com/events/411584952335128
 
Ora: 21:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: