Alandala Cafe: Concert Prietenesc de Folk si Cafe Concert - 01 februarieDuminică, 1 Februarie, de la ora 19:00 în Alandala îi ascultăm în duet pe: Natalia Pancec (vioară) şi Dan Vasilescu (chitară).
 
Intrare libera. Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com
FB event: https://www.facebook.com/events/416312278533120/

NATALIA COLOTELO PANCEC a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, la clasa prof’ Daniel Podlovschi. Cariera sa este marcata de numeroase premii, printre care Premiul III (singurul premiu acordat) la Concursul Internaţional „Jeunesses Musicales” – Bucureşti, 2003, Premiul I şi Premiul Special al juriului la Concursul „George Enescu – Impresii din copilărie” – Bucureşti, 1997, Premiul I la concursurile „Paul Constantinescu” şi „Remember Enescu”. Ca solistă, a concertat alături de orchestra Teatrului Muzical „Nae Leonard”din Galaţi, orchestrele simfonice ale Filarmonicilor din Sibiu şi Bacău şi Orchestra Universitaţii Naţionale de Muzică Bucureşti. De asemenea, a susţinut recitaluri la Sala Radio, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Casa de Cultură « Fr. Schiller », Sala Dalles, Ateneul Român şi la Sala Centrului Cultural Român din Veneţia. Violonista a participat la festivaluri precum Festivalul de Muzică Academică, Sighişoara, „Jeunesses Musicales”, Bucureşti, Sommerfestival „Klassik Kühle Kirche” din Bad Lippspringe – Germania, Festivalul Tineretului European, Paris.
Din anul 2000 Natalia a cântat în trupa Acum, împreună cu Dan Vasilescu (solist, chitară, muzicuță). 

Dan Vasilescu s-a afirmat mai ales în muzica folk (formația Acum), fiind premiat şi invitat să participe la numeroase festivaluri de muzicã folk din tarã, dintre care mentionãm “Festivalul Om bun”, Bucuresti (2002), unde a obtinut Premiul „Vali Sterian”, Festivalul de folk de la Galati – “Baladele Dunãrii” (2007) – premiul I pentru creatie si Festivalul FOLK YOU!, Vama Veche, 2008. De asemenea, trupa ACUM s-a remarcat la Galele Studentesti de la Costinesti (2006-2008), Festivalul „Trei Ceasuri Bune” (2006-2008) si Cenaclul “Totusi iubirea” (2000-2002).
https://www.youtube.com/watch?v=I1LTpyVgxdU&feature=youtu.be

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

0 comentarii: