Control Club: GUILTY #2 - special guest: HYENAZ (DE) - host: Oana Maria & Eugen Rădescu - 28 ianuarie

GUILTY - episode 2 - special guest: HYENAZ (DE) // host: Oana Maria & Eugen Rădescu //
 
◄ HYENAZ (live) ►

◄ Host: Oana Maria & Eugen Rădescu ►

/// Esoteric Cocktails ///

intrare liberă

Dacă un cuțit ar avea suflet, acțiunea de a tăia ar fi sufletul lui, întrucât "tăierea" este esența a ceea ce înseamnă să fii un cuțit. Instabilitatea corpului uman devine astfel, în secolul 21, o temă preponderentă, necesară.

Al doilea episod #Guilty te invită să iei o pauză de la dezamăgire, pentru a-i cunoaște pe Mad Kate și Tusk, artiști berlinezi care activează sub HYENAZ. Grupul a fost fondat în 2013, când au lansat albumul de debut, înregistrat în Kolin (Republica Cehă) și Berlin. Departe de a fi pragmatici, Hyenaz sunt o sinteză între muzică electronică și performance art, explorând contradicțiile muzicii contemporane, în raport cu dansul și performance-ul.

Muzical, Hyenaz își trage seva din cel mai ezoteric synthwave abandonat prin '90, R&B, soul, blues și prog-rock, cu versuri de punk poetry. Întrucât Mad Kate este un performance artist care leagă lumea dansului și a teatrului cu muzica experimentală și poezia, iar Tusk este producător, solist vocal și dansator, îmbinarea celor doi induce și mai evident ideea de androgin, de uniune a sexelor, bărbat și femeie, într-un tot unitar. 

0 comentarii: