Maraton de desene Spongebob si Pinguinii din Madagascar la Nickelodeon in weekend-ul 17 - 18 ianuarieWeek-end-ul acesta (17 -18 ianuarie) pe Nickelodeon se va desfășura un maraton de desene animate pentru întreaga familie. Mai precis, este vorba despre un maraton în cadrul căruia vor fi difuzate, atât sâmbătă, cât și duminică, câte opt episoade din cele mai cunoscute seriale Nickelodeon: SpongeBob Pantaloni Pătrați și Pinguinii din Madagascar.
Așadar, înainte de premiera pe marile ecrane a filmului inspirat din serialul animat  SpongeBob Pantaloni Pătrați, și după ce filmul Pinguinii din Madagascar a ocupat timp de două săptămâni  locul 1 în box office-ul românesc, veți avea ocazia să urmăriți aventurile celor mai iubite personaje de pe Nickelodeon într-un maraton care va dura două zile. Maratonul va începe zilnic la ora 14.00, și se va încheia la ora 17.55 atât sâmbătă, cât și duminică.

Un promo oficial al maratonului găsiți aici.

SpongeBob Pantaloni Pătrați
Cine locuiește într-un ananas în adâncul mării? Este, desigur, vorba de faimosul personaj de desene animate, SpongeBob Pantaloni Pătrați, creat de biologul marin Stephen Hillenburg. Un personaj plin de viață, galben, zâmbitor, drăguț din cale-afară, pus pe șotii extrem de hazlii și de nebunești, ce are parte de tot felul de aventuri care mai de care mai adorabile și mai distractive, pline de umor pentru copii, dar și pentru adulții ce-și doresc să petreacă timp alături de cei mici.
Iar copiii chiar au ce-nvăța din joaca prietenilor subacvatici: în 2010, un băiețel din New Jersey și-a salvat de la înec fratele mai mic, folosind o tehnică de înot pe care ar fi învățat-o chiar de la amicul cel galben, poros și amuzant!

De-a lungul celor opt episoade din SpongeBob Pantaloni Pătrați, difuzate de Nickelodeon în cadrul maratonului, pe fundul mării se vor da două petreceri: una pentru aniversarea restaurantului domnului Krusty Krab, iar cealaltă pentru sărbătorirea zilei de naștere a Regelui Neptun. Desigur, nimic nu iese așa cum este planificat. Ba mai mult de atât, SpongeBob Pantaloni Pătrați și Patrick pleacă într-o excursie la Marea Barieră de Corali, unde se vor rătăci și vor avea parte de aventura vieții lor.

Pinguinii din Madagascar
După ce pinguinii de elită au luat cu asalt cinematografele în filmul lor, acum vor asedia complet și televizoarele. Așadar, în week-end, cei patru pinguini - Căpitanul, Kowalski, Rico și Soldat-, unul mai nebunatic decât altul, vor încerca să o salveze pe vidra Marlene, care dispare în condiții misterioase, vor fi nevoiți să își rezolve problema cu robotul de bucătărie care scoate un nor de fum toxic ce amenință întreaga planetă și, mai ales, va trebui să îi vină de hac lui KuchiKukhan, Distrugătorul de Lumi, eliberat accidental de Soldat. De-a lungul celor opt episoade, Soldat ajunge în mai multe situații periculoase, cum ar fi aceea de a risca să ajungă mâncare pentru foci. Noroc că este salvat la timp de devotații lui prieteni, Regele Julien, Capitanu’, Rico și Kowalski.

0 comentarii: