Cirque du Soleil: Program si reguli de acces #Quidam

Peste o săptămână, turneul Quidam debutează la București. Un spectacol multipremiat, într-o cheie mai tenebroasă decât Saltimbanco și Alegria, celelalte două producții Cirque du Soleil care au vizitat până acum România, Quidam este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele. Mai multe categorii de bilete sunt epuizate în acest moment, la toate cele șase reprezentații în vânzare.
 
Porțile Pavilionului Central al Romexpo se deschid cu o ora înainte de fiecare spectacol. Program reprezentații: joi, 29 ianuarie, orele 20:00 / vineri, 30 ianuarie, orele 20:00 / sâmbătă, 31 ianuarie, orele 16:00 și 20:00 / duminică, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00. Accesul în sală dupa începerea spectacolului nu este permis. Cei care au cumpărat bilete reduse pentru copii (reducerile au fost valabile pentru copiii cu vârste până la 12 ani, inclusiv) trebuie să țină cont că accesul copiilor se face doar alături de un adult, pe baza unui act valid ce stabilește vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Orice copil peste 2 ani plătește bilet, dar este nerecomandat accesul copiilor cu vârsta sub 3 ani la aceste evenimente. Pentru siguranța artiștilor, spectatorilor le sunt strict interzise fotografierea/înregistrarea cu camere foto/video sau telefoane mobile.
 
Accesul în Romexpo se face pe Bulevardul Expoziției, intrarea B. Parcarea este gestionată de Romexpo, cu plată (15 lei pe zi). Vor fi deschise parcările  B și C, vă rugăm consultați harta atașată. Pentru locurile rămase în vânzare la data reprezentațiilor, va exista o casă de bilete la intrarea în Romexpo. În incinta Pavilionului Central va fi disponibilă garderobă (cu plată). Băuturile răcoritoare și mâncarea vor putea fi achiziționate pe bază de jetoane.
 
Sponsori și parteneri
Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.
                         
Despre Cirque du Soleil:
Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.
 
Despre Orange
Orange este lider de piaţă în România cu 10,514 milioane de clienţi şi venituri de 675,7 milioane de euro la 30 septembrie 2014. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 239 milioane de clienţi pe cinci continente. Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV. Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro
 
BILETE:
Adulți (preț întreg)
VIP: 500 RON
Premium: 350 RON
Tribune: 250 RON, 210 RON, 175 RON, 150 RON
 
Copii (până la 12 ani, inclusiv):
VIP: 350 RON
Premium: 245 RON
Tribune: 175 RON, 147 RON, 122,5 RON, 105 RON
 
*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

0 comentarii: