Question Mark: Nite Fields (Au) - Loungerie II (Ro) - Faunlet (Ro) - 7 februarieSambata, 7 februarie, INSRT Booking te invita in Question Mark la concertul trupei australiene Nite Fields.  Suportul local va fi asigurat de Loungerie II si Faunlet.
Open doors: 19:00 – Concert starts: 21:00

Support: 15 RON pana in ora 21:00 / 20 RON dupa ora 21:00
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

RVSP:  https://www.facebook.com/events/831559986903399/

Nite Fields sunt o trupa australiana, originara din Brisbane, ce abordeaza stilurile new wave, post-punk, ambient, dub si electronic.
Au debutat in ianuarie 2012 cu un 7” split alaturi de trupa Happy New Year si lansat intr-un numar limitat de exemplare la casa de discuri Lost Race Records.
In decembrie 2012, trupa lanseaza un nou 7” intitulat “Vacation”.
Albumul de debut, “Depersonalization”, va fi lansat official pe 3 februarie 2015 dar pana atunci poate fi comandat si ascultat pe pagina de bandcamp a trupei.
Virtuali:
http://nitefields.bandcamp.com/ http://soundcloud.com/nitefields/ http://www.facebook.com/nitefields

LOUNGERIE II (pronuntat englezeste) a aparut in octombrie 2011. Este o fuziune progresiva, sustinuta de o atmosfera ritualistica, fraze indie rock si varii sensibilitati jazz. Ceea ce pare pentru unii o trupa independenta esoterica este de fapt un cvintet motivat de atitudine DIY si sustinut intensiv prin concerte live. Prin efortul concertelor sustinute de public au lansat un ep in 2012, urmat, in 2013, de primul album de studio, ''Devaro''.
Virtuali:
http://loungerietwo.bandcamp.com/ http://soundcloud.com/loungerie-2 http://www.facebook.com/LoungerieII

Faunlet - Perversa si intunecata, muzica lor combina franturi si nuante de post-punk, shoegaze, gothic noise, post-rock si doompop, intr-un stil pe care ei il numesc Dark Gaze.
Virtuali:
http://faunlet.bandcamp.com/ http://youtube.com/faunletofficial/ https://www.facebook.com/FaunletOfficial

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp
Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.

0 comentarii: