Haos in Padure v2.0

1 August 2015
Pe malul lacului, in padure

Maayan Nidam [Perlon / raum...musik.]
Bruno Pronsato live [Hello?Repeat / thesongsays]
Priku [a:rpia:r]
Cristi Cons [Amphia]
Dubtil [Understand]
Nu Zau [Uvar]
Alin 
Artista Perlon, Maayan Nidam, jumatatea proiectului Mara Traxx, revine in Bucuresti pe 1 august, alaturi de germanul Bruno Pronsato live.

Fie sub aliasul Maayan Nidam sau Miss Fitz, ori alaturi de Vera, sub titulatura Mara Trax, vorbim de un artist de sex feminin extrem de apreciat in industria muzicala electronica, o iubitoare a vinilurilor care obisnuieste sa imparta pupitrul regulat cu artisti precum: Ricardo Villalobos, Luciano, Thomas Melchior, Zip, Margaret Dygas, Fumiya Tanaka, Cassy, Baby Ford, Sammy Dee, Cabanne si multi altii, alaturi de care si-a conturat propriul stil pe scena underground europeana si nu numai, detalii ce atesta calitatea muzicala si profesionalismul sau.

Dupa o absenta de mai bine de 4 ani, Bruno Pronsato, supranumit cel mai romantic producator al genului techno, revine in Bucuresti pregatit de un live act de zile mari, Pronsato fiind printre singurii artisti ce utilizeaza un laptop in pupitru, acceptat in grupul Perlon, label bifat de catre acesta prin poiectul Half Hawaii, reprezentat alaturi de Sammy Dee.

Alaturi de Maayan Nidam si Bruno Pronsato vor mai contribuii la atmosfera de poveste ai nostri romani : Priku, Cristi Cons, Dubtil, Nu Zau si Alin.

Un peisaj superb, o padure formidabila, un lac senzational, un rasarit si un apus de poveste, multe ore de muzica electronica importata direct din Berlin, un sistem de sunet Funktion-One Resolution 4, cea mai lunga tiroliana din Bucuresti sau vizualurile creepy, sunt doar cateva dintre elementele ce vor alcatui editia a doua de Haos in Padure.

Complexul Phoenix Cernica este situat la o distanta de numai 1 km de Soseaua de Centura a capitalei. Parcarea este foarte generoasa si va fi asiguarata cu paza.

Locatie: Phoenix Cernica Club (in incinta Extreme Park Cernica)
Adresa: Strada Strandului, Cernica, Ilfov
Pictures by Valeriu Catalineanu photography
Sunet: Funktion-One Resolution 4
Support: H2O Bar Solutions
Start: 20:00
End: -
Parcare: Da (pazita)
Stand cu tigari: Da
Transport: UBER (folosind un voucher gratuit) / taxi / maxi-taxi / masina personala)
Va exista spatiu pentru mese
Informatii: 0736.673.110


Bilete la intrare: 30 lei pana in ora 01:00 / 50 lei dupa ora 01:00

Cumpara bilet in avans cu 20 lei / http://tinyurl.com/haosinpadure

Biletele achizitionate in avans vor fi prezentate la intrare fizic, pentru validare (nu in format electronic) si asigura accesul in locatie pe intreaga durata a evenimentului.

*Biletul in avans asigura accesul in locatie pe intreaga durata a evenimentului.

0 comentarii: