Question Mark: Naxatras (Gre) - Flesh Rodeo (Ro) - 12 iulieDuminica, 12 iulie, grecii de la Naxatras (Stoner / Psychedelic Rock) ajung pentru prima oara in Bucuresti, in Question Mark.
Suport local: Flesh Rodeo.

RVSP : https://www.facebook.com/events/830679573652135/
Open doors: 20:00
Support: 15 RON
*Suportul reprezintă o donatie voluntară a persoanelor fizice şi este destinat in exclusivitate artiştilor.
Bilete prin Eventbook.ro: http://eventbook.ro/event/concert-naxatras-flesh-rodeo-ro
Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45) sau de la Libraria Franceza "Kyralina" (George Enescu nr. 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

Naxatras sunt originari din Salonic, iar debutul pe scena si l-au facut in 2012. In luna aprilie a acestui an au lansat discul de debut ce poate fi ascultat si cumparat de pe pagina de bandcamp.
Show-urile lor live sunt pline de energie si combina elemente de progressive/psychedelic rock, stoner, funk si jazz acompaniate de proiectii trippy pentru a stimuli pe deplin simturile audientei.

Naxatras virtuali:
https://naxatras.bandcamp.com/releases https://www.youtube.com/watch?v=WNjyvtjAmUo

Flesh Rodeo este o trupa bucuresteana de alternative metal, formata in 2010, cu prima aparitie live in martie 2011. Pana in prezent, formatia a sustinut peste 60 de concerte alaturi denume precum Alternativ Quartet, Luna Amara, Breathelast, White Walls, Coma, Karma To Burn, Implant Pentru Refuz, Point Blank sau Smallman, participand cadrul festivalurilor B'estfest si Rockstadt Extreme Fest.
In octombrie 2013 Flesh Rodeo a lansat primulalbum de studio, Tellurium-128, care contine 8 piese inregistrate si mixate de Marius Costache si Next Dog Studio.
Componenta: Radu Ursoiu (voce), Andrei Bratu(chitara), Alexandru Zamfir (chitara), Adrian Iosif (chitara-bas) si Bogdan Horodnic (tobe).


Flesh Rodeo virtuali: https://www.youtube.com/watch?v=YScxWVeBiWw https://Fleshrodeo.bandcamp.com/

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: