KineDok la Journey: Ferciti pana la adanci batraneti


INTRARE LIBERA!
Documentar: Happily ever after, regizor Tatjana Božić
Durata: 83 min
Invitata: prof. univ. Laura Grunberg

______Documentar______
Într-o ultimă şi disperată încercare de a salva relaţia cu dragostea vieţii sale, producătoarea Tatjana Božić se scufundă în propriul trecut şi face o călătorie caleidoscopică prin foştii ei parteneri pentru a realiza ce e în neregulă cu ea.

Atunci când Tatjana Božić îşi găseşte pentru a suta oară dragostea vieţii sale iar lucrurile o iau din nou pe o pantă descendentă, ea se hotărăşte să întoarcă pagina. Relaţia aceasta trebuie să meargă! Tatjana îşi vizitează cinci dintre foştii iubiţi la Moscova, Hamburg, Londra şi Zagreb pentru a afla de ce toate aventurile ei amoroase eşuează. Cu o doză sănătoasă de autoironie, dar şi cu o profundă pasiune, Tatjan îşi dezvăluie relaţiile trecute şi îşi confruntă foştii iubiţi şi pe sine cu complexităţile iubirii contemporane. Documentarul este un film confrontaţional, emoţional, dar totodată umoristic, în care fiecare se recunoaşte cu uşurinţă, în timp ce producătoarea caută cu sârguinţă sfântul graal al dragostei, încununat de acel „Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!”
Detalii: http://kinedok.net/films/detail/28?locale=ro

 

_____Proiectul KineDok_____
KineDok este un program de distribuție alternativă de film documentar. Până la sfârșitul anului, 12 filme din centrul și estul Europei vor fi proiectate în 20 de locații din 14 orașe din România. Partenerii programului – organizații din 5 țări europene, printre care și One World Romania - cred că în ţările noastre sunt oameni care au povești și ele trebuie spuse. Iar filmul documentar este o metodă potrivită de a le da glas.

La noi, există oameni care vor să consume altceva decât mainstream și există și documentare foarte bune – dar nu există săli și nici răgazul pentru ca acești oameni și aceste filme să se întâlnească. De aceea, KineDok aduce filmele – uneori însoțite de regizori, protagoniști sau experți cu care să poți discuta - la clubul, în fabrica dezafectată sau în ceainăria de lângă tine.

KineDok este un meniu cinematografic alternativ însoțit de un pahar de vorbă.

Contact rezervari: 0752 285 286

____PROGRAMUL KINEDOK LA JOURNEY____
8 august, orele 12.00 - Bucuresti, unde esti?
7 septembrie, orele 19.00 - Turneul de la Besence
12 septembrie, orele 12.00 - 1989
5 octombrie, orele 19.00 - Euizati
10 octombrie, orele 12.00- Sugar Blues

0 comentarii: