Question Mark: Of Fire (Swe) - Wormwood (Swe) - Eternal Fire (Ro) - 14 iulieMarti, 14 iulie, in Question Mark: Metal Under Moonlight editia a 50-a!

In concert:

OF FIRE (death doom metal/Suedia)
WORMWOOD (atmospheric black'n'roll/Suedia)
ETERNAL FIRE (melodic black metal/Bucuresti)


RVSP : https://www.facebook.com/events/1143562515670015/
Open doors: 20:00
Support: 20 RON (biletele se vor vinde la club, in seara concertului)
*Acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Of Fire se eticheteaza "death metal greu cu o atitudine nemiloasa", muzica lor simpla pana la un punct bazandu-se pe riff-urile pieselor pe care le compun.
Mai importante decat etichetele gen "tehnici" sau "rapizi" sunt "senzatii" si "energie", stari pe care Of Fire le vor transmite pentru prima data publicului din Question Mark pe 14 iulie.


Virtuali pe:
https://www.facebook.com/Offireofficial http://www.youtube.com/user/OfFireOfficial http://offire.bandcamp.com/

Stelele se pierd in abis, ritualul sangelui incepe. Ridicandu-se din intuneric, cinci suflete se inalta - din vid, Wormwood prinde viata.
Precum se schimba anotimpurile, Wormwood amesteca o multitudine de genuri: de la ambient la dark, grim si black metal. O simbioza completata cu sonoritati folk din cele mai adanci paduri suedeze si cu o doza incandescenta de rock'n roll.

Wormwood se afla pentru a doua oara la Bucuresti, dupa o prestatie excelenta la festivalul November to Dismember 2014. De aceasta data cu un recital mai consistent!

 
Virtuali pe:
www.wormwood-official.com https://www.facebook.com/WormwoodSWE https://www.youtube.com/watch?v=z0pw-pIDmSY

Reformata in 2013, Eternal Fire sustine cu aceasta ocazie concertul de revenire pe scena metal! Formatia abordeaza stilul black metal melodic cu influente symphonic-pagan. In momentul de fata ei pregatesc primul demo cu patru piese reprezentative stilului Eternal Fire.

Virtuali pe:
www.facebook.com/eternalfireblackmetal www.youtube.com/channel/UCAC5FmsS1QX-sSs909Qyj8g

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: