29 țări și-au înscris filmele la ediția a 4-a Arkadia ShortFest



Dacă anul trecut scurt-metraje din 13 țări, de pe 3 continente, au fost vizionate în cadrul celei de-a 3-a ediții a Festivalului Internațional de Film Arkadia ShortFest, în cea de-a 4-a ediție a festivalului, cineaști din 29 țări, de pe 6 continente (Africa, Asia, Australia, Europa, America de Nord și America de Sud) și-au înscris filmele în competiția Arkadia ShortFest. Selecția finală a scurt-metrajelor va fi anunțată în scurt timp și va fi publicată pe site-ul oficial.

Iubitorii de cultură se vor putea bucura la a 4-a ediție a festivalului de 3 zile de proiecții de film, expoziții de artă și dezbateri. Arkadia ShortFest propune pentru anul acesta două secțiuni de festival, ambele cu deschidere internațională – una competițională (scurt-metraj studențesc de ficțiune) și una necompetițională (scurt-metraj profesionist de ficțiune, documentar sau animație).

Publicul va vedea și la această ediție selecții ale celor mai bune scurt-metraje din alte mari festivaluri internaționale și din lumea cinematografică latină. În acest sens, anul acesta listei de parteneri se alătură Institutul Cervantes cu cele mai noi scurt-metraje în limba spaniolă. Continuând tradiția, în cadrul festivalului vor rula și proiecții destinate copiilor, selecția fiind propusă de KINOdiseea. ÉCU - The European Independent Film Festival se numără și anul acesta printre partenerii Arkadia ShortFest, completând proiecțiile din program.
                                                                                                                                                                                                       
Ediția a 4-a Arkadia ShortFest se va desfășura în perioada 1-3 septembrie, în deja binecunoscutul spațiu neconvențional al Uzinelor Camexip (Băicoi, Prahova).  

***
Festivalul de film Arkadia ShortFest este organizat de Asociația Culturală Arkadia, în parteneriat cu Camexip SA, cu sprijinul Primăriei Băicoi.

Sprijinit de: Colorgrade, Alfaromtrans, Shop4Office, Final Distribution.
Parteneri: ÉCU - The European Independent Film Festival, KINOdiseea, UNATC, Asociația Follow Art.

***

Detalii: www.arkadiashortfest.ro.

Ne puteți urmări pe Facebook: Arkadia ShortFest

Pentru informații suplimentare, ne puteţi scrie pe office@arkadiashortfest.ro.

0 comentarii: