PSIHOatelier: Despre curajul de a fi imperfecti cu Ligia MoisePSIHOatelier: Despre curajul de a fi imperfecti | cu psih. Ligia Moise
22 august 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, in Piata Romana)

https://www.facebook.com/events/306428069820596

* Pentru a putea ocupa unul dintre cele 100 de locuri disponibile la eveniment va rugam sa facem o scurta rezervare telefonica la numarul 0752285286 - Journey Pub. Biletul de participare este de 20 ron iar fondurile se directioneaza in exclusivitate catre invitat. 

_____PSIHOatelier_______ 
- IMPERFECT?!? Ai spus imperfect?! Pff!!! De unde ți-a venit ideea ca ar fi posibil să reușim dacă nu suntem perfecți? Cine te angajează, cine îți dă un salariu mare? Ce om te iubește dacă nu ești cel mai/cea mai? Cum trăiești cu frica de a fi vulnerabil?

- De unde mi-a venit ideea că putem trăi imperfecți? De la oamenii cu care mă întâlnesc și care s-au străduit să fie perfecți și nu le-a reușit. Niciunuia... dar absolut nimănui. Dacă mă întrebi pe mine cred că nici lui Chuck Norris nu i-a ieșit. Și problema n-ar fi că încercăm și nu reușim, ci fapul că neajunsul acestei strădanii deloc ușoare ne transformă în niște candidați la nefericire.

M-aș bucura ca întâlnirea din 22 august de la Journey să ne aducă pe fiecare dintre noi cu un pas mai aproape de o înțelegere benefică și constructivă a vulnerabilității noastre și cine stie? poate că într-o zi nu foarte îndepărtată vom ajunge să ne simțim confortabil în vulnerabilitatea noastră. Și așa vom căpăta spontaneitate și flexibilitatea în rezolvarea problemelor dar și în felul în care relaționăm cu ceilalți. Ca într-un final să ajungem să ne privim cu îngăduință și admirație dar mai ales cu iubire.


____Ligia Moise, psiholog clinician______
De cele mai multe ori ne este greu să vorbim despre noi… Tehnic vorbind, sunt psiholog clinician și terapeut de familie cu o experiență de peste 10 ani în munca de cabinet și tot cam pe atât în cea de spital. Faptul că am ales să pun accent pe emoții atunci când le vorbesc oamenilor este pentru că în toți acești ani am înțeles că ceea ce ne animă, ceea ce ne determină reacțiile atât în context social, cât și personal, sunt emoțiile noastre cele de fiecare zi.

Invitată: Ligia Moise, psiholog, terapeut de familie – 0744 816 845 ligia_psi@yahoo.com 

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Judy Florescu, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro

0 comentarii: