Florin Dobre - Summer's almost gone/ 2017 collection

Floare de colt….
….e vremea reginei.
Indreptandu-mi atentia catre natura, m-am simtit atras de Floarea de Colt, o floare de munte,rara, care la fel ca omul, isi dezvolta caracteristicile in functie de pamantul pe care creste.

Planta, înaltă de 5-20 cm, cu inflorescențe compuse din capitule, înconjurate de numeroase bractee lungi, alb - argintii, lânos – păroase, la atingere are o textura unica a perisorilor moi –
catifelati, de aceea am folosit materiale fine si catifelate la atingere.

In România, floarea de colt ajunge doar până la înălțimea de maximum 20 cm, ea poate crește în alte țări, cu alt tip de climat, până la 50-80 cm. Identitatea acestei flori ne face sa
intelegem frumusetea caracteristica fiecarui popor, cu traditiile, bucuriile si defectele lui. Asa sunt si tinutele colectiei, personalizate pe fiecare individ, dupa gustul si simtirea fiecaruia.

 
Vreau sa se nasca in inima fiecarui om din intreaga Europa, gandul ca fiecare popor isi pastreaza frumusetea daca isi pastreaza forma si identitatea lui naturala, caracteristicile personale devenind o identitate vie a fiecarui individ.
 
Recomand ca barbatul viitorului sa fie cel cumpatat, cel atent la detalii, care nu poate culege toate florile rare ci doar una, o data pentru totdeauna. 

0 comentarii: