Journey Pub: Seara de Astronomie: Cerul in lumina invizibila - 21 august



Seara de Astronomie: Cerul în lumină invizibilă | cu Adrian Șonka, astronom 
21 august 2017, orele 19.3o, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

FB: https://www.facebook.com/events/746270332223864

* Intrarea la eveniment este liberă, în limita a 100 de locuri disponibile în sală. Pentru o elegantă acomodare în spațiu vă rugăm să faceți o scurtă rezervare telefonică la numărul 0752 285 286 – Journey Pub


____Cerul în lumină invizibilă______
Aspectul cerului se modifică în funcție de lumina pe care o vezi. Pe parcursul prezentării veți vedea raze-x, infrarosu și hidrogen alfa, dar veți afla și cine emite toate aceste tipuri de lumină în spațiul cosmic. 

Va fi o prezentare cu imagini reale din sistemul solar și cu animații bazate pe date științifice reale, menite să creeze o imagine corectă a universului în care trăim!

____Adrian Șonka. Astronom_________
Adrian Șonka este astronom, absolvent al Facultății de Fizică din Bucuresti, cu specializarea metrologie. Este membru al Astroclubului București și membru colaborator al AAVSO (American Association of Variable Star Observers). Poate fi urmărit în activitatea sa de astronom pe site-urile www.astronomic.ro şi www.astro-urseanu.ro.

Parteneri media: Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Filme-carti.ro, Pierdut prin Lume, UrbanThings, Munteanu

0 comentarii: