Concert Dark Tranquillity, Miracle Flair și 5 Rand la București pe 19 aprilie

Dark Tranquillity se reintorc la Bucuresti in cadrul turneului ATOMA pentru un show de exceptie ce va avea loc pe data de 19 Aprilie in Quantic. 
 
Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii asa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, "Atoma", fiind lansat in 2016 si dand numele turneului care va ajunge si la Bucuresti.
De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artisti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). In momentul de fata Dark Tranquililty e o formatie alcatuita din artisti binecunoscuti ai scenei metal internationale, acestia colaborand sau facand parte la un moment dat din trupe precum HammerfallTiamat, In Flames sau Lacuna Coil.
 
Dark Tranquillity inseamna:
Anders Jivarp - Tobe Niklas Sundin - Chitara Mikael Stanne - Chitara/Voce Martin Brandstrom - Clape Anders Iwers - Bass
 
In deschiderea formatiei din Suedia vor urca pe scena cei de la Miracle Flair si 5Rand
Infiintati in 2010, in Elvetia, Miracle Flair au doua albume la activ, 'Inner Peace of Mind' lansat in 2011 si 'Angels Cast Shadows' lansat in 2016.
In cei 8 ani de actvitate au urcat pe scena alaturi de formatii precum Eluveitie si In Extremo, fiind prezenti la mai multe festivaluri din occident.
Cu o prezenta feminina carismatica, Nicole Hartmann si cu un chitarist, Daniel Maurizi, care face treaba a doi, Miracle Flair e o formatie de care vom mai auzi cu siguranta pe viitor.

In momentul de fata, Miracle Flair inseamna:

Nicole Hartmann - voce Daniel Maurizi - chitara Cedric Bron - tobe Jonas Luscher - bass
 
5Rand este o formatie din Roma, Italia, care s-a infiintat in 2015.
Trupa abordeaza o combinatie de industrial si thrash. Albumul de debut, 'Sacred/Scared' a fost lansat in 2017 urmat de doua lansari de clipuri.
 
Formatia nu a suferit modificari de componenta iar in prezent, 5Rand inseamna:
Riccardo Zito - Bass  Francesco Marroni - Tobe Pierluigi Carocci - Chitara Julia Elenoir - Voce
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
- Presale 2: 89 de lei
- La intrare: 100 lei
Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: