EYEDROPS - un an de Prezent / Expirat / 24.04

Marți, 24.04. Open doors: 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 30 lei - pre-sale / 40 lei - la intrare, în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale, prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/32311/

----------

Pe 24 aprilie, „Prezent” împlinește un an, ocazie cu care va fi retrimis în lume, sub forma unei ediții aniversare. CD-ul va fi disponibil într-un format special, produs și distribuit de prietenii de la VRTW Artists.

INVITAȚI: The Noise

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent” sau „Bicicleta” și devenind una dintre cele mai inovatoare trupe din peisajul autohton.

Concertele Eyedrops au fost descrise, în mod paradoxal, ca energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Dintre concertele trupei se remarcă: cel din deschiderea concertului MUSE de la București din vara lui 2016, prezența în cadrul festivalurilor Sound&Vision, Musai Fest sau Street Delivery Timișoara, precum și concertul din cadrul TIFF 2017 ori cel susținut la Londra în cadrul Feast 2017.

Pe 24 Aprilie 2017, formația EYEDROPS a lansat primul său album, intitulat „Prezent”, într-un concert sold-out susținut la Expirat Halele Carol.

De curând, trupa a lansat un nou concept de concert: Silent Concert – o premieră totală, un concept ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Cu această ocazie, în noiembrie 2017, trupa a susținut un discurs în cadrul TEDxSibiu, prezentându-și astfel noul concept.

Site: http://www.eyedrops.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/eyedropsband
YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/
============

Formația The Noise s-a format în 2011 în Sibiu, România. Stilul predominant pe care cei patru membri ai trupei îl abordează este indie-rock-ul, cu influențe diverse de la muzica electronică până la muzica cu chitare din vestul Saharei. La finele anului 2014 băieții au lansat EP-ul eponim The Noise, inspirat de geografie, seriale de comedie din anii 90 și experiențe umane... Primul single de pe acest material a fost Instant Drama, piesă pentru care s-a filmat și un videoclip: https://youtu.be/vkoBZQWUuCY

2016 a fost anul în care trupa a lansat primul material în limba română, piesa Orașul: https://youtu.be/FwZU_HWF4ds

Formația The Noise este compusă din Paul Grigoraș (voce, chitară), Horia Mărginean (voce,chitară), Sergiu Fodor (bass), Dani Mărginean (percuție) și Bogdan Tătăroiu (tobe).

Mai multe despre formatie se pot gasi pe:
http://thenoiseofficial.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/TheNoiseOfficial
Pentru contact: thenoisecontact@gmail.com

0 comentarii: