Carpathian Alliance Metal Festival 2015 relocat in Lviv



Datorita situatiei economice din tara noastra ne-am decis sa efectuam niste schimbari pentru a usura situatia financiara a organizatorilor cat si a publicului. Asadar, ne-am decis ca editia din 2015 a festivalului sa aiba loc in Lviv.

Aceasta decizie nu inseamna ca festivalul se muta definitiv la Lviv. Locul unde se va desfasura urmatoarea editie CAMF (2016) il vom alege impreuna, dragi oaspeti. Despre aceasta tema vorbim in aceasta toamna, imediat dupa CAMF 2015.
Editia de anul acesta se va desfasura pe teritoriul complexului de recreatie "Lviv Switzerland" http://www.swiss.lviv.ua, de langa centura orasului. In acest mod, participantii care nu vor sa traiasca intr-o mare de corturi isi pot inchiria un apartament in oras. Taxiul de la Gara mare costa 75UAH momentan. Pe langa asta am purtat negocieri si discutii cu reprezentantii unor companii private de transport si de servicii de taxi, deci in timpul festivalului deplasarea publicului se va face mult mai usor. In afara de asta, exista multe linii de autobuz care duc in zona festivalului.

Despre alte schimbari:
Revenim la practica clasica de a vinde bilete incepand cu 3 Aprilie. Am ajuns la o intelegere cu administratia complexului ca sa putem suplimenta vanzarea de bilete cu inca 500, fata de numarul sold out recent. Dupa ce se vor vinde si aceste bilete, ne vom consulta din nou cu administratia complexului si vom vedea daca mai putem sa suplimentam. Cu ocazia asta va mentionam ca "Lviv Switzerland" are o capacitate limitata din cauza ca zona accesibila pentru vizitatori este limitata.
Vom avea doua tipuri de bilete. Daca le achizitionati prin siteul oficial: bilet cu o singura intrare - 200 UAH, bilet cu acces nelimitat - 490 UAH. Daca cumparati biletele la magazinele partenere sau de pe alte siteuri preturile vor fi 220 UAH si 500 UAH respectiv.

Ce reprezinta biletul cu o singura intrare? Daca stai intr-un cort care este amplasat in campingul festivalului, tot evenimentul te va costa 200 (220) UAH. Daca esti cazat undeva in afara festivalului si urmeaza sa treci prin punctul de acces si de control in fiecare zi trebuie sa platesti 490 (500) UAH pentru biletul cu acces nelimitat. Acestea sunt preturile pentru cetatenii ucrainieni, pentru oaspetii nostri din alte tari preturile vor fi de 15 euro (o singura intrare) sau 30 de euro (intrari nelimitate).
Despre line-up:

Line-up complet al festivalului va fi anuntat pana la sfarsitul lui Aprilie, cel tarziu inceputul lui Mai. Restul de detalii precum pretul de campare, parcare, mancare si bautura sau alte servicii vor fi anuntate odata cu line-upul final.

La cateva sute de metri de locul festivalului se afla un complex de vile disponibile pentru cazare. Pentru mai multe detalii puteti trimite un mail la dmitry_l2004@ukr.net (complexul de vile nu intra in suprafata festivalului).

TOATE REZERVARILE/BILETELE CUMPARATE PANA ACUM SUNT VALIDE IN CONTINUARE

0 comentarii: