Trupa We Singing Colors si-a lansat primul clip filmat in India

Trupa bucuresteana We Singing Colors a lansat un clip nou pentru piesa Far, Far, Far, filmat in India, acolo unde cei 4 au fost invitati sa cante in ianuarie 2015, la Festivalul Saarang din orasul Chennai.

Cele 10 zile petrecute acolo au insemnat o experienta unica, iar imaginile filmate pe strazi, in hoteluri si la concerte au fost materia prima pentru clipul proaspat lansat. O calatorie care a adus cu ea un nou gand: nicun loc nu e prea departe, daca vrei sa ajungi cu adevarat acolo.

“A fost primul nostru contact cu o cultura atat de indepartata si am fost imediat tentati sa-i atasam o muzica pe fundal. Asa am ales piesa “Far, Far, Far” de pe primul nostru album, careia mult timp ne gandeam sa-i facem clip, fara a gasi insa scenariul perfect. Pana la India...”.

Clipul a fost montat de Dragos Apetri si a fos lansat initial exclusiv pe site-ul redbull.com.ro, iar de astazi poate fi urmarit si pe canalul de youtube al trupei.

Background info:
We Singing Colors este o trupa indie-pop din Bucuresti, Romania.
Pana in prezent, au avut peste 100 de concerte in orasele mari din Romania, in Chennai (India), Chisinau (Moldova) si Sofia (Bulgaria).
Primul album "“Made of wool, made of heavy metal” " a fost lansat in aprilie 2014.
Trupa experimenteaza intotdeauna in ceea ce priveste locurile si felurile in care canta: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din padure (“Say you’re mine) si pana la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up si multe altele).
Membri: Andrei Hategan (voce, chitara acustica), Roxana Niculae (voce, clapa), Vlad Ionescu (tobe) si Narcis Axinte (bass).

Social Media & Contact:
E-mail: wesingingcolors@yahoo.com
Official site: http://wesingingcolors.wix.com/band
Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors
Youtube: http://www.youtube.com/user/wesingingcolors

0 comentarii: