Fantome prezinta primul album: Micul Paris. Primul concert, la Soundcheck Fest 021, pe 30 mai

Trupa Fantome și-a lansat, azi-noapte, primul album - MICUL PARIS - sub umbrela Culese din Cartier, album ce poate fi descărcat gratuit de pe www.subcarpati.com (http://goo.gl/4OkvA2).

De ce Micul Paris?
Pentru că Micul Paris este un nume dat Bucureștiului într-o anumită perioadă. Iar perioada aceea fascinantă pentru mulți dintre noi avea o muzică specifică, muzică din care se inspiră Fantomele. La mijloc e, cumva, și o doza de ironie, pentru că Bucureștiul zilelor noastre, din păcate, nu mai are nici o treabă cu Parisul. De fapt, nici nu știm dacă dacă a și avut vreodată.

Mesajul albumului
Chiar și după moarte, fantomele pot avea sentimente. Iar Bucureștiul e bântuit de fantomele trecutului. Le mai auzi, din când în când, cum răsună pe strada Pieptanari ori pe Ștefan Furtună. Miroase puțin chiar a Eugen Barbu.

Muzica - Fantome
Coperta - Kitra
Culese din Cartier este un proiect inițiat de Subcarpați.

Fantome înseamnă Vlad, de 25 de ani, și Bogdan, de 27 ani, doi producători muzicali din București.
www.fb.com/fantomeofficial
www.subcarpati.com
www.youtube.com/blanoz

Albumul MICUL PARIS va putea fi ascultat live pentru prima dată în cadrul primului concert Fantome, ce va avea loc pe 30 mai la Soundcheck Fest 021 București, unde, pe scena de la Arenele Romane, vor mai urca Subcarpați, AFO, Argatu și alți invitați surpriză. Soundcheck Fest este primul festival de la noi care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet. Detalii, aici - http://goo.gl/zcuCyy

0 comentarii: