Selah Sue: Disc de Aur pentru „Reason” în Belgia

La nici o săptămână de la lansare, albumul „Reason” primește Discul de Aur în Belgia. Selah Sue revine în Capitală pe 13 mai, la Arene Romane. Fanii săi mai pot prinde bilete la preț redus în presale până duminică, 19 aprilie inclusiv. Un concert recomandat de UTV și Gold FM.   
„Reason”, al doilea album Selah Sue, este deja Disc de Aur în Belgia, țara sa natală. „Tot ce fac se bazează pe instinct, nu sunt expertă, dar pot auzi o melodie o singură dată și o pot reproduce cu toate nuanțele și artificiile chiar și după 20 de ani”, spune artista. Folosind texturi distincte, fidelă publicului său, formației sale, sie însăși și setei de muzică, Selah Sue reușește să redea lumina și întunericul  din fiecare dintre noi. Artista nu se compromite, sufletul său este expus, neliniștit și seducător.

Presale: până pe data de 19 aprilie inclusiv, biletele costă 99 lei sau 129 lei în Golden Ring. De pe 20 aprilie până în preziua concertului le puteți achiziționa la prețul de 120 lei sau 150 lei în Golden Ring. La intrare, biletele vor costa 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring. Se pot cumpăra online pewww.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

0 comentarii: