Celelalte Cuvinte aduce Armaghedon, la B52

Dupa concertul sold out din decembrie 2014, ce a avut loc la fabrica, trupa Celelalte Cuvinte revine in Capitala, la clubul B52, pentru o noua repriza de hard rock, in cadrul primului concert de anul acesta din Bucuresti.
 
Concertul va avea loc in data de 7 mai, de la ora 21.00, iar biletele se vor putea cumpara in seara evenimentului, de la intrare, la preţul de 30 de lei.
 
Evenimentul va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat in 1994 si va fi unul "sangeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va canta toate piesele de pe Armaghedon, plus multe dintre cele mai hard piese ale trupei.
                                                          
"Armaghedon este un album rock/metal in maniera simfonica, o piatra de hotar in cariera trupei. Celelalte Cuvinte este si va ramane o trupa rock, iar cu aceasta ocazie ne vom bucura din plin de un concert hard rock, in toate puterea cuvantului ", spune Calin Pop.
 
Evenimentul ii va avea ca invitati speciali pe cei de la Space Needle, o trupa de alternative grunge bucuresteana. Continuand mostenirea lasata de pionierii genului, Space Needle aduc o nota foarte personala sound-ului inconfundabil al anilor '90.
 
Povestea trupei a inceput cu Alex Purje, o chitara acustica si multe povesti ce asteptau sa fie cantate. Urmatorul capitol i-a adus in peisaj pe Nicolae Arama la chitara, pe Calina-Maria Curticapean la chitara - bas si pe Ati de Chile la tobe. Totul s-a legat natural si asa a aparut primul album Space Needle, lansat in noiembrie 2014. 
 
Dupa concert urmeaza after party: Taraboi De Joi @ B52, cu intrarea libera.
 
Concertul, produs si organizat de Dark Side Booking Academy in parteneriat cu Club B52, face parte din seria de evenimente Dark Side Nights JOI @ B52, ce a ajuns la cea de-a zecea editie.
 
Dark Side Nights este o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la Club B52, unde vor concerta trupe romanesti consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical <> si nicidecum mercantilizarea lui.
 
Eveniment recomandat de Rock FM
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/339809046212842/
 
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
 
https://www.facebook.com/spaceneedleofficial

0 comentarii: