Go Tell the Women - Barna Nemethi - 24 aprilie

Go Tell The Women - Barna Nemethi

Barna Nemethi este un fotograf de fashion, regizor de film si artist ce locuieste si lucreaza in Bucuresti, unde a absolvit Universitatea de Teatru si Film, sectia regie. Fotografiile si filmele realizate de Barna au fost prezentate in cadrul diferitelor festivaluri si concursuri atat pe plan local cat si international, unde a castigat mai multe premii. Dintre cele mai importante amintim TIFF, DaKINO, IEFF (Romania), Cottbus International Film Festival (Germany), Early Bird Film Festival (Bulgaria), Indie Lisboa (Portugal), The New York Film Festival (USA).

Proiectul sau cel mai recent "Go Tell The Women" reprezinta o serie de portrete a persoanelor cu care Barna a colaborat in trecut, ce examineaza conceptul de frumusete ideala construite in jurul ideii de lumina/intuneric aratand dihotomia celor doua ipostaze. Proiectul, vazut de catre artist ca un "remix de fotografii mai vechi" a inceput cu un interes din partea acestuia de a captura dualitatea firii umane.

Imaginile lui Barna se impletesc cu ambiguitate, astfel incat procesul de luminare a portretelor scoate la iveala trasaturi pudice si chiar angelice, in timp ce procesul de intunecare lasa o senzatie uneori de tristete, alteori sugereaza natura perversa a personajelor.

Expozitia va avea vernisajul in data de 24 aprilie 2015, ora 19h00 si va fi prezentata in cadrul evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor 2015, la galeria GO Art Projects, strada Uranus, nr.98.

Alina Bucur

1 comentarii:

Go Art Projects | 14 aprilie 2015 la 10:44

Multumim pentru distribuire. Evenimentul are loc pe 24 aprilie. Puteti va rog sa modificati? Multumim.
Go Art Projects