Pistamashina in Club Control

Concert PISTAMASHINA in clubul CONTROL - 6 iunie 2010

Nimeni nu stie exact ce este Pistamashina. Valuri de teorii si speculatii au inundat presa locala si internationala, si totusi informatiile depre ei raman vagi. In general zvonurile graviteaza in jurul catorva variante posibile:

1. Pistamashina este o trupa de agenti extraterestri sub acoperire. Scopul lor este sa stranga informatii despre pamanteni, incercand sa le imite atitudinea si activitatile. Aceasta este cea mai populara teorie, pe de o parte datorita tentativelor esuate ale membrilor trupei de a imita comportamentul uman, pe de alta parte datorita suntelor si armoniilor non-standard din muzica lor.

2.Pistamashina este experimentul unei organizatii internationale secrete, sponsorizata de guvernele celor mai dezvoltate tari industriale. Scopul experimentului ar fi crearea de muzica univerasala cosmica, fapt care ar sprijini implantarea de agenti secreti de pe Pamant in cadrul fiecarei civilizatii eventual descoperite in Spatiu.

3. Pistamashina este de fapt un grup de roboti-androizi, creati intr-un laborator secret subteran aflat sub teritorul Elvetiei si partial sub cel al Frantei, unde au loc diverse experimente fizice precum acelerarea electronilor, extragerea de energie prin colizinea dintre materie si antimaterie si alte activitati obscure.

Rezultatul acestor experimente il vei putea simti pe propria piele duminica, 6 iunie in clubul Control, la ora 21. Biletul costa 15 lei si va putea fi achizitionat la intrarea in club.

http://www.myspace.com/25dp


Clubul Control se afla pe Strada Academiei nr.19 (Pasajul Victoriei).

0 comentarii: