Tep Zepi concert in Club Control

Joi 17 iunie, la ora 21.00  in clubul CONTROL, Str. Academiei, nr. 19:


TEP ZEPI au aparut in peisajul underground-ului romanesc in 2006. Pe data de 21 septembrie, sustineau primul live, in El Comandante. Impresiile pozitive au inceput instantaneu sa curga, TEP ZEPI fascinand prin combinatia de grunge, stoner rock si psychedelic, versurile in limba romana, pline de poezie, si aptitudinile instrumentale individuale si colective. In scurt timp TEP ZEPI au devenit clienti fideli ai celor mai importante cluburi din Bucuresti de la acea vreme: Utopia, Big Mamou, Fire, Underworld, Expirat, Suburbia.

In perioada 2006-2009 TEP ZEPI au sustinut aproape 70 de concerte, participand la festivaluri importante precum Motorrock, Bestival, Rock La Mures, Fanfest, Stufstock, Urban Blast, Fire Fest, Watumi. Au cantat in Vama Veche, Ploiesti, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Sibiu, Timisoara, Arad, si au impartit scena cu nume precum Luna Amara,Implant Pentru Refuz, Travka, Oliver, Grimus, Bio, Kumm, Mauser, The Others, The :Egocentrics sau Girls Against Boys .

Pe 27 septembrie 2008 TEP ZEPI revolutionau industria muzicala romaneasca, lansand, pe cont propriu, o bijuterie muzicala: un EP imprimat pe vinil, intitulat “RetroFetish”. Materialul a fost lansat in cadrul unui eveniment de amploare, care a umplut pana la refuz Teatrul Metropolis din capitala.

Pe 25 aprilie 2009 era lansat primul album full-length TEP ZEPI, “Son Of A Dollar And A Song”, o noua productie independenta, curajoasa, care aduna pe un singur CD cele mai importante realizari muzicale ale trupei. Patru zile mai tarziu, la sfarsitul unui concert in clubul Control, solistul Bogdan Rusu isi anunta plecarea din trupa si punea punct primei perioade din istoria TEP ZEPI, excelent suprinsa pe albumul sus-mentionat.
Dupa doar doua luni de pauza, TEP ZEPI reveneau in forta cu o noua solista: Petra Acker, de la The Others. Aceasta isi facea debutul alaturi de trupa pe data de 20 iunie, in Club A, reusind sa puna intr-o noua lumina vechile piese, fara a le modifica inoportun.

Pe 4 septembrie 2009, in urma unui concert exceptional sustinut pe scena festivalului Golden Stufstock, TEP ZEPI anuntau ca se retrag pe termen nelimitat.

Au trecut 8 luni de la acel moment delicat si iata ca TEP ZEPI sunt mai mult decat pregatiti sa revina in prim plan. Daca nu ati avut ocazia sa ascultati solo-urile nepamantene ale lui Mihnea, sa vibrati alaturi de basul seismic al lui Vava, sa va scufundati sub timbrul sonor nemaiauzit al Petrei Acker.
Turneul de revenire al trupei, inceput pe 13 mai, a numarat déjà pana acum un numar de 6 concerte iar lista este in curs de actualizare.

0 comentarii: