Ray Loriga la Bookfest

Vineri, 11 iunie, la standul editurii Curtea Veche din cadrul Bookfest am fost martorul lansarii cartii "Cazuti din Cer", cea mai noua traducere in limba romana dupa scriitorul spaniol Ray Loriga.
La orele 18:00, in pofida caldurii de afara, standul editurii era plin de public ce venise special atat pentru lansarea celei mai noi traduceri dupa Ray Loriga, "Cazuti din Cer", precum si pentru lansarea romanului "Ultimul patriarh" al scriitoarei catalane Najat el Hachmi.
Prezenti la lansare, alaturi de cei doi autori invitati, au fost si traducatorii celor doua carti: Florin Galis respectiv Alexandru M. Calin.
Asa cum ne-a obisnuit, pana acum, editura Curtea Veche si-a respectat si de aceasta data blazonul si a reusit prin aceasta lansare, creerea unei punti intre cei doi autori si publicul roman, public ce in cazul lui Loriga, este chiar familiarizat cu scrierile autorului spaniol (in 2009 a fost tradusa si publicata la aceeasi editura cartea "Eroi" - pe care ti-o recomand ca fiind una reprezentativa pentru ceea ce in Spania poarta numele de "Generatia X").
Mai jos iti ofer in exclusivitate o galerie foto a evenimentului precum si discursurile tinute de catre Florin Galis, traducatorul cartii "Cazuti din Cer", si al invitatului special, Ray Loriga.
La final tin sa imi extind multumirile depline fata de prietenii din cadrul editurii Curtea Veche precum si lui Florin Galis pentru faptul ca m-a prezentat si am avut astfel ocazia sa ma intretin cu Ray Loriga.



0 comentarii: