Alexandrina in Fabrica


Haideti sa va alintati putin joi, 8 iulie, la Fabrica, unde, de la ora 20:30, va asteapta Alexandrina Hristov, de care stim ca va place mult si cum canta!
Alexandrina Hristov s-a nascut la Chisinau. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Activitatea sa se leaga de muzica, pictura si poezie, pe care le combina foarte reusit. Piesa cu care a devenit cunoscuta publicului romanesc se numeste “Fata merge pe jos”.?? Printre primele sale aparitii se numara o serie de concerte , precum si participari la emisiuni precum “Teo” (Pro TV),”Garantat 100%” (TVR) ori “Duminica in familie” (Antena1). Artista a castigat de asemenea notorietate prin intermediul internetului, inregistrarile din concerte fiind raspandite prin programe peer-to-peer. A cantat la Festivalul de Jazz de la Garana, Festivalul “Om bolnav”, la Pestera Bolei, la Festivalul International de Film Transilvania. A avut numeroase aparitii in Bucuresti si in tara. ??Anul trecut artista a lansat primul sau album, “Om de lut”, o combinatie originala de soul, funk, R & B, electropop, rock, alternative.
Intrarea este de 20 de lei.
Restul veti vedea si auzi cu ochii, respectiv urechile voastre, ca sa nu va stricam surpriza, bineinteles, pe terasa, pe strada 11 iunie nr. 50*.
*unde nu va ingesuiti ca in Centrul Vechi!

0 comentarii: