Anim'Est la Tago Mago

Tago Mago Club are deosebita placere de a te invita, vineri 9 iulie si sambata 10 iulie, la Retrospectiva Anim'est "Best of 2008 si 2009".
Intrarea este libera!

In 2009, la Anim’est au fost proiectate 369 de filme de animatie din toate colturile lumii. Peste 15.000 de bucuresteni si 1.500 de clujeni au luat parte la proiectiile, workshop-urile si masterclass-urile Anim’est anul trecut. Castigatorul Mentiunii Speciale in 2009, la cea de-a patra editie a competitiei dedicate filmelor romanesti, scurt metrajul “Zgomot alb”, regizat de Marius Pandele, a fost primul film de animatie nominalizat la Premiile Gopo – Premiile industriei de film din Romania – unde a concurat la categoria Cel mai bun scurt metraj – si a fost apoi prezentat si premiat la numeroase festivaluri de film internationale.

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim’est, organizat de Asociatia ESTENEST, va avea loc in perioada 8-17 octombrie 2010 la Bucuresti. Pentru al patrulea an consecutiv, dupa editia bucuresteana, festivalul ajunge si la Cluj-Napoca, in cadrul unui follow-up la Cinema Victoria, in perioada 22-24 octombrie 2010.

Anim’est este organizat cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si sustinut de Ogilvy. Partener: ArCuB.

0 comentarii: