The Cranberries peste o saptaman la Bucuresti

Intr-o saptamana, cateva mii de fani vor vedea trupa Cranberries live pentru prima data in Romania, la concertul pe care irlandezii il vor sustine la Zone Arena. Biletele la tribuna, la pretul de 140 lei, s-au epuizat. In acest moment, mai sunt in vanzare doar bilete la gazon (in valoare de 120 lei, la Gazon B, si in valoare de 190 lei, la Gazon A, in fata scenei). Concertul este organizat de Events si prezentat de Redd’s. 

Sub platforma “Too tasty for men!”, Redd’s este sponsorul principal al concertului pe care mii de fani, dar mai ales fane, il asteapta in aceasta vara. Fanii trupei sunt asteptati la un show de rock alternativ de cea mai buna calitate, cu influente indie, Irish folk si rock celtic, aromat cu bere fresh cu gust natural de lamaie si condimentat cu multe surprize “Too Tasty For Men”, oferite de Redd’s. 

Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara. 


0 comentarii: