Azieozi

Povestea “azieozi”
Azieozi este o acţiune iniţiată in 2005 de Romina şi Gina Teslaru împreună cu Mihai Urdă.
Am început cu o mână de oameni, prieteni, străini, cunoscuţi şi necunoscuţi. Am reuşit să dăruim o mică bucurie celor în nevoie, bătrânii de pe strada, într-un moment în care au cel mai mult nevoie de atenţie şi ajutor.
În 2006 tradiţia a fost continuata. Astăzi încercăm să ajutăm mai mulţi bătrâni decât în anii precedenţi. O ambiţie care, sperăm noi, va atinge nu numai sufletele celor neajutoraţi dar şi sufletele celor care participă la acţiune.
Nu întâmplător, această acţiune are loc în preajma sărbătorilor de iarna. Crăciunul este pentru toată lumea – cum ne place nouă să spunem. De asemenea, nu întâmplător am ales să ajutăm bătrânii de pe stradă. Considerăm că cei din azile şi cămine au mai mult sprijin. Poate că, de cele mai multe ori, organizaţiile sau grupurile de oameni care se hotărăsc să ajute, aleg aceste instituţii pentru că e mai uşor să te duci într-un loc stabilit. Noi nu avem un loc stabilit, noi mergem pe străzi, încercăm să acoperim arterele mari ale capitalei şi să găsim cât mai mulţi dintre cei nevoiaşi.
Puteti vizita siteul www.azieozi.home.ro pentru a avea o idee de unde venim şi încotro ne indreptăm.
Pentru cel mai recent site puteţi vizita:
www.azieozi.wordpress.com
Contribuie si tu!
Cine poate strange/da bani, pls mail pe anca@iarmaroque.com sau azieozi@gmail.com.
Cine poate participa la impartit pls anunt pe grupul de pe facebook.

0 comentarii: