Balul de Diamant la Club Rotary

Vedeta Antenei 1 va calatori de la Monaco special pentru a prezenta Balul de Diamant, ce va avea loc in data de 18 decembrie la Hotelul Decebal din Bacau. Evenimentul este organizat de clubul Rotary si prezentat de casa de diamante Rafael and Sons.
Chiar daca titlul inspira lux si glamour, in fapt este vorba de un eveniment caritabil. Balul de Diamant a reusit sa mobilizeze un numar impresionant de participanti si isi propune sa stranga fonduri pentru cinci cazuri umanitare: o actiune de Sarbatori la un azil de batrani, un program de sustinere a unei case de copii institutionalizati, reconstructia caselor avariate de inundatii, premierea copiilor cu rezultate foarte bune in competitii internationale si sustinerea financiara a doi copii bolnavi de cancer.
“Vin cu bucurie la Balul Rotary din Bacau pentru ideea umanitara, care e sufletul acestei reuniuni selecte. Atat prezenta mea, cat si a fiecarui om bun din Bacau inseamna un gest minunat pentru niste fiinte mult mai putin norocoase ca noi. Abia astept sa ne zambim reciproc, multumiti ca am facut un lucru grozav impreuna.”, declara Mihaela espre participarea sa la Balul de Diamant. Mereu implicata in actiuni caritabile, Mihaela Radulescu a devenit aproape o garantie a bunei credinte si spiritului umanitar.
Un demers inedit reprezinta implicarea casei de diamante Rafael and Sons, care a donat bijuterii in valoare de aproximativ 4000 de euro pentru sustinerea evenimentului. Bijuteriile vor fi scoase la licitatie in cadrul evenimentului, participantii bucurandu-se de un pret de pornire la jumatate din valoarea bijuteriei. “Diamantele au fost mereu sinonime cu luxul, cu lumea glamour si stralucitoare la care nu foarte multi au acces. Noi ne-am gandit ca prin aceasta actiune sa daramam acest mit si sa demonstram ca pietrele pretioase pot bucura si viata celor mai putin favorizati. Speram ca prin acest demers sa sensibilizam pe cat mai multi si sa ii determinam sa imparta putin din multul lor celor pentru care acel putin poate insemna o lume mai buna.”- Noam Lenzini, managing director Rafael and Sons.
Despre clubul Rotary
Cu mai bine de o suta de ani in urma, mai exact in februarie 1905, in Statele Unite ale Americii s-a inchegat o prima structura a Rotary International, devenita ulterior una dintre cele mai mari organizatii din lume… „Roata” se invarte de peste o suta de ani… Asociatie de egali - fiecare recunoscut profesional in domeniul sau de activitate, persoane de caracter si care se bucura de o buna reputatie, lideri ai comunitatilor locale, rotarienii promoveaza idealul de a servi binele public in profesie si in societate, dand dovada de integritate, cultivarea relatiilor personale intre reprezentantii diferitelor profesiuni si meserii din comunitatea locala, ceea ce înseamna recunoasterea valorii oricarei activitati utile.

0 comentarii: