Vaya con Dios pe 23 decembrie in Fratelli

Dani Klein si colegii sai de trupa fac pregatiri intense pentru concertul Vaya Con Dios de maine seara, din Fratelli Studios. Concertul este prezentat de Finlandia PURE SENSES PURE SOUND, Events si Fratelli Studios.
Se pare ca trupa belgiana va repeta succesul din 2009, cand concertul de la Sala Palatului s-a tinut cu casa inchisa. Pentru maine, Vaya Con Dios promite un show de exceptie, cald, plin de vitalitate si spirit „gipsy”. Piesele consacrate vor face cu siguranta parte din repertoriu. Spre deosebire de celelalte doua dive care au onorat invitatia Pure Senses Pure Sound, Gabrielle si Melanie Fiona, care au ales sa isi inceapa reprezentatiile mai tarziu, trupa Vaya Con Dios va incepe recitalul la ora 23.00, si isi roaga fanii sa fie cat mai punctuali.
Pentru ca solista Dani Klein sa fie in cea mai buna forma, din dressing nu ii vor lipsi ceaiul si mierea din abundenta. Adepta a stilului de viata sanatos, secretul siluetei sale de invidiat, Dani a mai cerut un platou cu legume asortate, multe fructe si lapte proaspat. Timpul petrecut in Romania este foarte scurt si membrii trupei au ales sa ia masa in oras. „In felul acesta experimentam bucataria locala si avem ocazia sa vizitam putin imprejurimile. Sunt foarte multe locuri interesante pe care le vizitam prin natura meseriei noastre si incercam sa profitam cat mai mult de asta” a declarat Dani Klein.
Initial programat pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, concertul Vaya Con Dios a fost reprogramat pe 23 decembrie datorita starii de sanatate precare a solistei Dani Klein. Dupa o perioada de recuperare, artista belgiana se simte mai bine si abia asteapta reintalnirea cu fanii romani, pe care n-a vrut cu niciun pret sa-i dezamageasca.
Berea Redd’s, devenita deja partener traditional al evenimentelor savuroase, va fi prezenta de asemenea la Fratelli Studios alaturi de comunitatea, in plina crestere, a fanilor Redd’s.
Biletele sunt disponibile la prețul de 200 lei si se mai pot achizitiona online pewww.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas). De asemenea, biletele pot fi cumparate la intrarea in club. Acum bilete si in 3 rate lunare, numai prin Card Avantaj, la sediul Events. Biletul nu asigura loc la masa, iar pentru rezervari va rugam contactatioffice@fratelli.ro.

0 comentarii: