Curtea Veche prezinta Seara regala cu bucate

Curtea Veche Publishing şi Palatul Ghika au avut deosebita plăcere de a lansa concursul Seară regală cu bucate. Trei dintre cititorii Cărţii regale de bucate a Alteţei Sale Regale Principesa Margareta vor fi răsplătiţi cu câte o invitaţie de două persoane la o cină regală organizată la Palatul Ghika în preajma Crăciunului.
Între 6 și 20 decembrie, fiecare comandă a volumului plasată pe site-ul curteaveche.ro va intra într-o tragere la sorți. Extragerea va avea loc pe 21 decembrie, iar cei trei câștigători vor avea rezervată câte o masă cu două locuri la Palatul Ghika în seara de 23 decembrie.  Reţetele,  pregătite de bucătari prestigioşi, vor fi selectate din Cartea Regală de Bucate.
Volumul, primit foarte bine de publicul Curtea Veche Publishing, este un fel diferit de a cunoaște Familiile Regale ale lumii. "Ideea de a pune împreună reţete culinare, alături de poveşti cu oameni dragi, este plăcută şi amuzantă. Am făcut acest lucru cu pasiune, amintindu-mi o mulţime de detalii despre oameni pe care îi iubesc, îi admir sau cărora le port prietenie şi recunoştinţă." (Principesa Margareta a României).

0 comentarii: