Opera HD la The Light Cinema

Met Opera New York LIVE HD Prezinta :
"Don Carlo"
Transmisie Live HD la The Light Cinema Liberty Center

Cel de-al treilea sezon Met Opera New York LIVE HD continua la The Light Cinema Liberty Center sambata 11 decembrie ora 19.30 cu o noua productie de Verdi: Don Carlo.
In rolurile principale: Roberto Alagna, Marina Poplavskaya, Simon Keenlyside si Ferruccio Furlanetto.

Capodopera lui Verdi, o poveste intunecata si intensa in care dragostea, razboiul, politica si religia se intrepatrund in Spania Inchizitorie, este regizata de Nicholas Hytner, directorul artistic de la Teatrul National din Londra. Opera Don Carlo va fi condusa de Directorul Orchestrei de Muzica Philadelphia, Yannick Nézet-Séguin, care a dirijat opera Carmen din sezonul trecut de Met Live HD.
Soprana de la Met, Deborah Voigt, momentan in repetitii pentru rolul principal din opera La Fanciulla Del West, de aceasta data este gazda spectacolului Don Carlo.

Tarif: 60 lei/pers
Biletele se mai pot achizitiona doar de la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center
 Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171   LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA
INFO: 0213699740/0213699797      www.lightcinemas.ro     


          De la lansarea sa in 2006-07, The Met: Live in HD s-a extins incontinuu cu zeci de tari si locuri noi care intra in reteaua HD in fiecare sezon. Expansiunea remarcabila de la 4 la 46 tari in doar 4 ani a fost determinata de cererea publicului. The Met: Live in HD foloseste subtitrari pe ecran pentru toate transmisiile, in sapte limbi, inclusiv engleza, franceza, germana, portugheza, spaniola, japoneza si coreeana. Pentru transmisii se folosesc pana la sase sateliti diferiti, iar spectacolele pot fi vazute in direct in SUA, Canada, America Latina si Europa, unde de obicei ora de incepere este 1pm ET in New York. In Asia, Africa, Australia si Noua Zeelanda, unde diferenta de fus orar este prea mare, productiile HD sunt transmise mai tarziu.
         Live in HD a primit prestigiosul premiu Peabody in 2008 pentru “productiile sale pline de viata, adnotate in mod inteligent cum ar fi Hansel and Gretel, Doctor Atomic, Peter Grimes si alte opere. Met a folosit tehnologia digitala state-of-the-art pentru a reinventa prezentarea clasica a artei.”
          The Light Cinema Liberty Center a adus pentru prima data intr-o sala de cinema din Romania faimoasele spectacole de opera de la MET in transmisie LIVE HD.

0 comentarii: