Control Club: Concert Suie Paparude 30 decembrie

Burn Studios prezinta: ultimul concert SUIE PAPARUDE din acest an, in Club Control !

Vineri, 30 decembrie, de la ora 22, SUIE PAPARUDE pastreaza traditia si incheie anul cu un concert mai mult decat special in Club Control (Academiei, 19), prezentat de Burn Studios.

Formatia SUIE PAPARUDE a debutat in toamna anului 1993, intr-o atmosfera alternative - new-wave, si se numara in prezent printre pionierii muzicii electronice din Romania. Aflandu-se intr-o permanenta evolutie, trupa a trecut de-a lungul timpului atat prin schimbari de componenta cat si de sound, activand in formula actuala – Michi, Bean si Dobrica – din 2009.

In prezent, SUIE PAPARUDE au activ sapte albume, mai multe videoclipuri, muzica de film si mii de concerte, numerosi fani si un statut de formatie cult pentru publicul tanar din Romania.

In octombrie anul acesta, formatia a lansat cel mai recent videoclip, inspirat din estetica filmelor noir, la piesa instrumentala Moartea boxelor, devenita hit instant.

La sfarsit de 2011, SUIE PAPARUDE pastreaza traditia inceputa in 2008, de a incheia anul cu o aparitie live in Club Control. Nu ratati ultimul concert din Control pe anul acesta, un show spectaculos cu un sound tonic in stilul specific SUIE PAPARUDE!

http://www.suiepaparude.ro/
www.facebook.com/suiepaparude.ro

Biletele, in valoare de 20 de lei, vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrarea in Club Control (Strada Academiei, 19, Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura). Warm-up / afterparty: Calin & Nek

control-club.ro
facebook.com/clubcontrol
Concert organizat de Club Control si prezentat de Burn Studios.

0 comentarii: