TiPtiL primul concert in noua formula

Vineri, 9 decembrie, la Madame Pogany,  mult indragita trupa TiPtiL va concerta pentru prima data in noua formula.

După un concurs palpitant, cu o preselecţie exigentă şi o finală fabuloasă, concretizată într-un spectacol incendiar, în care cele patru finaliste ale casting-ului au făcut dovada calităţilor lor indiscutabile- făcând extrem de dificilă alegerea uneia dintre ele-, după analiza atentă a tuturor
înregistrărilor audio şi video, în sfârşit, cei patru TiPtiLi şi-au ales noua colega.

Astfel, cu unanimitatea voturilor membrilor trupei, Andra Covaleov a fost aleasa alături de Raluca, noua voce de la TiPtiL. Înfiinţată în septembrie 2009 , trupa TiPtiL înseamna acum: Raluca Staicu (voce), Andra Coveleov (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian
Moisescu (tobe) şi Creţu (chitară).

În noiembrie 2010, TiPtiL devenea finalista concursului Global Battle of the Bands, iar în luna decembrie a aceluiași an, regizorul Catalin Bugean realiza primul videoclip al trupei, pentru piesa „Spune-mi!”.

http://www.youtube.com/watch?v=D-C4cxQJlzE


TiPtiL s-a bucurat încă de la început de mare succes si a fost invitata sa participe la numeroase festivaluri (Festivalul Club A, B’ESTFEST 2011, cea de-a zecea ediție a TiFF-ului, etc), concursuri sau la diverse emisiuni TV, printre care şi apreciatul show cultural Garantat 100%, de la TVR.
Pe 29 mai 2011, la invitaţia Institutului Cultural Roman din Berlin, TiPtiL a reprezentat Romania, susţinând un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Nights la Berlin.

”Muzica TiPtiL,  se revarsă în adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-înălţătoare.
Cu alte cuvinte şi fără a mai folosi prea multe figuri de stil, muzica
TiPtiL trăieşte!”

Open doors: 21.00h
Intrare : 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

0 comentarii: