Trofeul Club A - 10 ianuarie

Marti - 10 ianuarie - Club A
Ulise este o trupă de rock alternativ din București din care fac parte Dan Stoica (chitară/voce), Ionuț Gagu (bas) și Cătălin Fuioagă (tobe). Cei 3 lucrează la două serii de piese care există în stare brută și care sunt grupate sub numele de revers și celelalte 8. Din revers există câteva înregistrări pe youtube si pe pagina de Facebook a trupei.
Istoricul relevant al trupei este scurt. Ulise a început să cânte atunci când Cătălin Fuioagă s-a alăturat lui Dan Stoica și Ionuț Gagu. Timp de un an, Andra Stan a fost basista trupei, însă a fost înlocuită de Ionuț Gagu la sfârșitul verii lui 2011.
Ulise a avut prima serie de concerte (primăvara/vara lui 2011) în cluburile Wings, Club A, Underworld, The ARK etc. - singuri sau în deschiderea unor formații mai mari și se pregătește, într-o echipă mai scurtă, să se întoarcă pe scenă cu bucăți din revers și celelalte 8.
Secret Society s-a format în vara anului 2010, dar aproape toți membrii actuali cântau deja împreună de un an în cadrul Academiei de Rock a lui Adi Manolovici. La începutul anului 2011, Victor s-a alăturat formației, la tobe. Trupa abordează rock-ul anilor '70 - '80: Pink Floyd, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, dar se axează în principal pe compoziții proprii.
Secret Society este formată din Andrei Manea la voce și chitară, Tiberiu "Tibi" Ciocârlie la chitară ritm și solo, Vlad Mureșan la chitară ritm și solo, Cătălin Ungureanu la bass și voce secundară, Victor "Rammy" Vrabete la tobe și voce secundară și Valentin Brabete la pupitrul de mixaj. În prezent, după plecarea temporară a lui Andrei Manea și Tiberiu Ciocârlie în străinătate pentru urmarea studiilor superioare, Vlad, Cătălin și Victor continuă să țină trupa Secret Society vie prin interpretarea melodiilor proprii într-o formulă nouă.

0 comentarii: