Festivalul International Music Contamination

Festivalul International “Music Contaminations” revine si in acest an cu cea de-a V-a editie ce se va desfasura in Bucuresti, la hotel Marriott, in data de 13 decembrie 2011, ora 18.30. 
Cvartetul PASSIONE ne va fi alaturi cu un recital ce va contine atat opere din repertoriul cameral clasic, cat si lucrari din muzica electronica. Cvartetul, format din Diana Jipa – vioara I, Lavinia Catana – vioara II, Madalina Penciu – viola si Violeta Dumitru – violoncel, il are ca invitat pe pianistul Alfredo Tisocco. Acesta va interpreta compozitii proprii ce se vor gasi pe urmatorul disc Opus Avantra, dar si piese apartinand iubitei trupe Beatles. Seara se va incheia cu o petrecere prin care vom intampina Craciunul cu muzica mixata de DJ Iulian. 
Aceasta editie va fi una speciala, pe care o vom inchina celor care ne-au fost alaturi inca de la inceput: Confindustria Romania. De aceea, ea va fi una cu caracter privat, insa publicul larg va putea urmari secvente ale evenimentului prin intermediul posturilor de televiziune CASA MIA TV – Italia, TVR 3 si TVR Cultural, care vor filma concertul si il vor difuza. 
Festivalul “Music Contaminations” este organizat de InMusica Events si Cramps Italia, in colaborare cu Confindustria Romania si ADV Communication.

0 comentarii: