Godot-Cafe Teatru: Ce ne spunem cand nu ne vorbim

Ce ne spunem cand nu ne vorbim de Chris Simion
Luni 12.12.2011
Cu: Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob
Costume: Mirela Diaconu. Decor: Adina Mastalier. Grafica: Grafica Online. Video-proiectie: Razvan Paciu. Animatie: Alina Teianu


O POVESTE DESPRE NESFARSITUL CONFLICT DINTRE RATIUNE SI INIMA...6 tablouri despre 6 variante de a insela in cuplu.

Ce avem in mintea noastra, coincide foarte rar, sa nu zicem intamplator, cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori mintea nu traieste in acord cu sufletul. De parca am trai permanent cu o a doua persoana in noi insine. Spectacolul din mintea noastra este al doilea volum al romanului "Ce ne spunem cand nu ne vorbim". In cheie absolut comica...umorul fiind singurul care ne salveaza din absurd.

Romanul "CE NE SPUNEM CAND NU NE VORBIM" are doua volume. Primul volum, publicat de Editura Trei, se afla deja in librarii. Al doilea volum este un spectacol de teatru regizat de autoare.
p.s. Cel de-al doilea volum nu va fi publicat niciodata. Pentru a avea parte de povestea integrala sunteti invitat(a) sa acceptati provocarea de a fi in sala de spectacol.

Scenografia: Adina Mastalier
Costume: Mirela Diaconu
Regia: CHRIS SIMION

Durata: 1h 15 min
Pret bilet: 35 lei
La acest spectacol nu se fac rezervari. Biletele se pot achizitiona de pe www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro sau direct de la barul Godot Cafe-Teatru intre orele 12 si 22. Mai multe detalii pe www.daya.ro

0 comentarii: