Review: Lara Fabian la Bucuresti

Lara Fabian a concertat pentru prima oara la Bucuresti, sambata, 17 martie, intr-un eveniment organizat de Project Events.
Singurul cuvant ce al putea descrie cele doua ore de muzica interpretata de cantareata de origine belgianca este Fantastic!
Cei prezenti la Sala Palatului au avut parte de un spectacol pe care cu greu il vor uita. Un spectacol pozitiv, plin de energie si care a dat senzatia ca inima vibreaza la fiecare acord al Larei Fabian.
Fie ca a fost vorba de piese in limba engleza, ca "Do You know where you're going to", franceza, Je suis, J'aimais, Immortelle, La difference sau spaniola, publicul a ramas constant invaluit de magia muzicii interpretate de Lara Fabian.
Cele doua ore au parut ca au trecut prea repede, bis-ul oferit, emotia data publicului, emotia artistei, buchetele de flori primite, cadourile si o sala intreaga ce a cantat, a lacrimat, s-a bucurat alaturi de Lara Fabian au facut din acest concert unul ce va fi greu de uitat sau egalat.
Lara Fabian a patruns in inimile celor prezenti la Sala Palatului si a creat momente ce nu pot fi descrise in cuvinte, a creat stari greu de egalat, si pentru toate acestea nu putem spune decat (la fel ca pe foile oferite de organizatori): Tu nous as manque.

3 comentarii:

Daniel Fan club Lara Fabian | 22 martie 2012 la 13:34

salut...nu organizatorii au oferit foile pe care scria "Ne-ai lipsit", ci membrii Lara Fabian romanian fan club, fara ca vreunul din organizatori sau staf sa stie ceva...Multumesc si imi doresc din tot sufletul daca se poate rectifica articolul la partea cu foile...

Daniel Fan club Lara Fabian | 22 martie 2012 la 13:39

Pentru mai multe informatii te rog acceseaza pagina de facebook "Lara Fabian Romanian Fan Club"
Acolo gasesti toate informatiile si ti-am fi foarte recunoscatori daca ne-ai ajuta cu modificarea

Multumesc anticipat

mirela druta | 22 martie 2012 la 20:07

Intr-adevar, surpriza a fost pusa la cale de fan clubul romanesc, nicidecum de organizatori. a fost o munca de 6 luni a unei echipe. singurii care au contribuit la desavarsirea surprizei au fost cei din public, care au fost alaturi de noi si ne-au ajutat sa cream momente unice pentru Lara.