30 de ani de Rage la ARTmania Festival Sibiu 2014



Rage va concerta vineri in Vampires' Den la ARTmania Festival in rolul de headliner, in aceeasi zi cu Eluveitie, Diary of Dreams si alte proiecte interesante. Rage participa in premiera la ARTmania Festival cu un val inflacarat de power metal care va izbi Grota Vampirilor. 

Rage implinesc in acest an trei decenii de cariera Metal si isi arata istoria, de la inceputul anilor ’80 cand se numeau Avenger si promovau „Prayers of Steel”, trecand prin succesul anilor ’90 cu abordarea clasica „Lingua Mortis”, pana recent in 2009 cand au luat locul trei la „Bundesvision Songcontest” si au marcat un sfert de secol de activitate.

Cu 21 de albume lansate pana in present si schimbari de componenta, audienta primeste nu numai esenta Metal-ului German, dar si plus valoarea unei echipe de muzicieni extraordinari care nu inceteaza sa isi reinventeze sound-ul de fiecare data cand creeaza ceva nou. Ei sunt Rage!

In 2014, trio-ul format din Peavy Wagner, Victor Smolski si André Hilgers sunt departe de pensionare chiar daca au deja dreptul de a-si scrie memoriile si a lansa piese si versiuni nepublicate, demo-uri si franturi de idei care au ajuns acum sa isi gaseasca finalitatea sonora. „The Soundchaser Archives” contine doua CD-uri si un DVD lansate in mai 2014 prin Nuclear Blast.

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile in avans exclusiv abonamente in retelele DivertaGermanosMyTicket.roEventim.ro, la sediul ARTmania din Bucuresti sau online pe shop.artmania.ro la pretul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile in zilele de festival. Publicul de peste hotare isi poate achizitiona abonamente online pe shop.artmania.ro. Evenimentele organizate in spatiile Muzeului National Brukenthal si Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete si abonamente separate. In Piata Mare accesul va fi gratuit.

0 comentarii: