Celelalte Cuvinte la B52: bilete online si tricouri de colectie

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro
 
Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
 
Online plata se poate face prin card, Paypal, factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in taraa sau prin OP.
 
In plus, trupa a pregatit o surpriza fanilor: pe langa editia remasterizata a CD-ului Armaghedon, la concert se vor putea cumpara un numar limitat de tricouri, editie de colectie, dedicate albumului Armaghedon.
 
Evenimentul din data de 7 mai va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat in 1994 si va fi unul "sangeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va canta toate piesele de pe Armaghedon, plus multe dintre cele mai hard piese ale trupei. Concertul va incepe la ora 21, pretul unui bilet fiind de 30 de lei.
                                                          
Invitati speciali vor fi cei de la Space Needle, o trupa de alternative grunge bucuresteana, care va urca pe scena inainte de Celelalte Cuvinte.
 
Dupa concert urmeaza after party: Taraboi De Joi @ B52, cu intrarea libera.
 
Concertul, produs si organizat de Dark Side Booking Academy in parteneriat cu Club B52, face parte din seria de evenimente Dark Side Nights JOI @ B52, ce a ajuns la cea de-a zecea editie.
 
Dark Side Nights este o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la Club B52, unde vor concerta trupe romanesti consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical <> si nicidecum mercantilizarea lui.
 
Eveniment recomandat de Rock FM
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/339809046212842/
 
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
 
https://www.facebook.com/spaceneedleofficial

0 comentarii: