Teatrul de pe Lipscani prezinta pe 8 mai premiera "Ultimul Craciun la Paris"

Teatrul de pe Lipscani are placerea de a anunta premiera unui nou spectacol. Vineri, 8 mai, incepand cu ora 19:30, sunteti invitati la comedia “Ultimul Craciun la Paris”, de Josiane BALASKO, Marie-Anne CHAZEL, Christian CLAVIER, Gérard JUGNOT, Thierry LHERMITTE si Bruno MOYNOT. Distributia, in ordine intrarii in scena este urmatoarea: Magda Catone, Mihai Calin, Valentin Teodosiu, Lucian Iancu, Antoaneta Zaharia si George Ivascu. Regia spectacolului este semnata de Alexandru Lustig.
 
In plina primavara pe Lipscani, la Paris este Craciun. Cele sase personaje ale piesei, desi aparent oameni banali, sunt departe de a fi normali: Therese, in timpul zilei, tricoteaza manusi cu trei degete pentru leprosii din Djakarta, iar noaptea doarme singura (de trei ani) si e putin disperata. Mortez este un familist convins si, ca orice familist convins, are si el fantasmele lui, dar deontologia nu-i permite sa le aplice decat in noaptea de Craciun. Katia este un mare amator de tangou, in timp ce practica cea mai veche meserie din lume – pompier, dar, din nefericire, nu-l ajuta fizicul si de-aia e nefericita. Preskovitch are un singur defect – dorul de Bulgaria l-a dat gata si este si el pe culmile disperarii. Dar, totusi, ce cauta un bulgar la Paris? Josette este orfana de profesie, a avut si un logodnic, ca orice fata de treaba, dar care n-a mai dat niciun semn de viata de cand l-a calcat trenul. Si mai e si in luna a saptea…  Felix nu este doar Felix. Este si Mos Craciun – daca ii treci cu vederea faptul ca nu are barba, in rest are tot ce-i trebuie: costum de inchiriat, sac, streang, pistol. Si o sanie cu mansa dubla.
 
Veniti, asadar, pe 8 mai, ora 19:30, la Teatrul de pe Lipscani, sa asistati la comedie nu tocmai normala si precis incomoda. Veniti sa faceti cunostinta cu sase personaje cel putin ciudate, dar pe care le veti indragi. Desigur, va veti intreba: un spectacol cu sase capete de afis? Ei, bine, da! La Teatrul de pe Lipscani este posibil.
  
ULTIMUL CRACIUN LA PARIS
de Josiane BALASKO, Marie-Anne CHAZEL, Christian CLAVIER, Gérard JUGNOT, Thierry LHERMITTE si Bruno MOYNOT
 
Distributia (in ordinea intrarii in scena):
Magda Catone
Mihai Calin
Valentin Teodosiu
Lucian Iancu
Antoaneta Zaharia
George Ivascu
 
Regia: Alexandru Lustig
 
Biletele se pot procura de la casieria Teatrului de pe Lipscani de luni pana duminica, in intervalul orar 12:00-22:00 si, online, de pe www.bilete.ro.

0 comentarii: